Načini plačila

Lahko zelo priročno plačate z različnimi plačilnimi sredstvi .

Nakupovanje v spletni trgovini AL-KO vam olajšamo in vam ponujamo različne načine plačila, med katerimi lahko izbirate. In še bolje: za nobeno plačilno sredstvo vam ne zaračunavamo storitve. Zaradi vaše varnosti med postopkom naročanja s pomočjo SSL šifriramo vaše podatke. Podatkov o kreditnih karticah sploh ne shranjujemo in jih posredujemo neposredno ponudniku plačilnih storitev Mollie za nadaljnjo obdelavo.


Predplačilo

Plačilo vnaprej

Po zaključku postopka naročila boste na svoj e-poštni naslov prejeli potrditev naročila. V tej potrditvi naročila si oglejte podrobnosti računa za svoje plačilo. Blago imamo pred vami, dokler ne plačate in ga po prejemu vašega plačila pošljemo na naš račun. Kot namen navedite številko naročila.

PayPal | AL-KO Zahlarten im Online-Shop

PayPal

S PayPal-om lahko enostavno, hitro in varno plačujete nakupe v internetu. Plačilo potrdite z uporabniškim imenom in geslom PayPal ter začnete z obdelavo naročila. Še nimate računa PayPal? Tu se lahko brezplačno registrirate.

Kreditkarte Mastercard Visa | AL-KO Zahlarten im Online-Shop

Kreditna kartica (Master Card / VISA)

S svojo kreditno kartico Master ali Visa plačate priročno, hitro in varno, za potrditev identitete pa uporabite dvojni postopek preverjanja pristnosti. Namen tega dvofaktorskega preverjanja pristnosti je zmanjšati tveganje goljufij in neuspešnih plačil zaradi zlorabe kartice. Zahteva za osebno varnostno kodo potrjuje, da transakcijo izvaja zakoniti imetnik kartice. Pri plačilu se samodejno prikaže okno za vnos neposredno od banke, ki je izdala kartico. Tam imetnik kartice vnese svojo osebno varnostno kodo in se s tem identificira kot zakoniti imetnik kartice. Postopek je primerljiv z vnosom kode PIN na bankomatu. Bremenitev računa vaše kreditne kartice se izvede z zaključenim naročilom.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.