Za urejeno trato v vseh kotičkih

Minili so časi, ko so morali ljubiteljski vrtnarji klečati pred robovi trate in jih po košnji skrbno obdelovati. Odslej to nalogo prevzame kosilnica. Z individualno nastavitvijo nagiba glave kosilnice zlahka dosežete tudi težko dostopna mesta, na primer pod vrtnimi klopmi. Zaradi 180-stopinjsko vrtljive glave (odvisno od modela) so kosilnice AL-KO prilagodljive v vse smeri. Tako lahko previsne robove trate še posebej natančno pokosite. Pri tem se prilagodi le ena naprava - kosilnica.

Več informacij >

Filter izdelka
19 Najdenih izdelkov:
Št. izdelka: 113611 Takoj na voljo
49,90 €
Št. izdelka: 113633 Ponovno na voljo od 18.06.2024
149,90 €
Št. izdelka: 113535 Ponovno na voljo od 19.06.2024
79,90 €
Št. izdelka: 113787 Majhna zaloga
299,90 €
Št. izdelka: 113701 Ponovno na voljo od 18.06.2024
119,90 €
Št. izdelka: 113813 Ponovno na voljo od 19.06.2024
199,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave
Vaše prednosti
Rasentrimmer | AL-KO Rasentrimmer für Feinarbeiten im Garten

Ne glede na to, kaj se kosi

Za košnjo vzdolž sten, ograj in drugih ovir - z AL-KO kosilnice z nitko ste idealno opremljene za vsa fina dela.

Rasentrimmer | AL-KO Rasentrimmer mit neigbarem Kopf

Obrezovanje v vseh položajih

S 3-stransko nastavitvijo naklona na glavi trimerja lahko enostavno dosežete tudi zelo težko dostopna mesta, na primer pod klopmi (odvisno od modela).

Rasentrimmer | AL-KO Rasentrimmer mit drehbarem Trimmerkopf

Prilagodljive v vse smeri

Zaradi nagibne glave kosilnice z nitko v območju 180° lahko natančno obrežete tudi robove trate. Za pravilno dolžino in delovni položaj poskrbita teleskopski drog iz aluminija in prilagodljiv ročaj (odvisno od modela).

Rasentrimmer | AL-KO Rasentrimmer mit Pflanzenschutzbügel

Natančno do roba

Zahvaljujoč zaštite za rastline in tekaču lahko zelo natančno in udobno obrezujete pod pušami ali na stenah, ne da bi pri tem nastale poškodbe.

Rasentrimmer | AL-KO Rasentrimmer im Einsatz

Koristni nasveti

Na vsakem vrtu so mesta, ki jih kosilnica ne more doseči. Po vsaki  košnji se trava ob robu trate, na poteh in okoli dreves, grmovja in gred ne skrajša na ustrezno dolžino zato uporabite kose in kosilnice z nitko.

Zahvaljujoč prilagodljivemu ročaju lahko naše kose in kosilnice z nitko  hitro in enostavno nastavite. Kakovostni  aluminijasti ročaji so še posebej lahki in imajo dobro ravnotežje. Praktična samodejna konica omogoča prilagajanje niti otroški igri. Dovolj je hiter tap po tleh z rezalno glavo in trimer je opremljen z novo linijo in ponovno pripravljen za uporabo. Ko je nož nameščen, se nož odreže na pravilno dolžino.

Nimamo vpogleda samo popolne trate, temveč tudi vaše potrebe. Zato smo razvili kose in kosilnice z nitko  z ergonomsko nastavljivimi teleskopskimi gredmi in ročaji. Opremljeni so tudi z najlonskim navojem in močnim motorjem za natančno delo. Prepričajte se o natančnem rezu in visoki ravni delovnega udobja naših obrezovalnikov trave in uresničite svoje sanje o popolnoma odrezani trati.

| Pokošeno tam, kjer kosilnice dosežejo svoje meje
| Popoln dodatek vašemu urejenemu vrtu do roba
| Z baterijo, električnim ali bencinskim motorjem
| Natančno in enostavno obrezovanje in rezanje v vseh položajih
| Priročen, vsestranski in individualno prilagodljiv vašim potrebam

Popolnoma pristrižena trata - zahvaljujoč  AL-KO kosilnicam z nitko in motornim kosam  za trato
Večji kot je vrt in bolj kvadraten, težje je s kosilnico doseči vsak šop trave. Toda tudi na majhnih parcelah so okoli cvetličnih gredic, dreves ali pod grmovjem območja, ki so težko dostopna. Odlično dopolnilo kosilnici so zato priročni kosilni stroji z nitko AL-KO. Nekatere naše naprave imajo glavo trimerja, ki jo je mogoče trikrat nagniti ter zasukati vodoravno in navpično. Tako lahko optimalno pokosite travo tudi na mestih, kjer druge naprave ne uspejo (npr. pod klopmi, stenami ali med kamni). Za zaščito rastlin, sten in zidov imajo naše kosilnice z nitko zaščitno letvico..


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.