Odvodnjavanje, namakanje in oskrba z vodo v najvišji popolnosti: Optimizirajte naravno namakanje ali odvodnjavanje vašega vrta ali uporabite vodnjake / cisterne za poceni oskrbo z vodo: Z vodnimi črpalkami AL-KO se ne zanašate samo na najnovejšo tehnologijo, temveč tudi na uporabnost pri številnih modelih.

Zato boste natančno našli črpalko, ki jo potrebujete za svoj dom in vrt v naši spletni trgovini, pa naj bo to električna ali prenosna bencinska motorna črpalka za kraje brez vtičnice ali pri kampiranju. Popolna alternativa v primeru poplav in izpada električne energije.

Vsem črpalkam je skupno eno: preprosto upravljanje, zanesljivost, zmogljivost, majhen hrup in majhna poraba energije. Poleg tega boste našli tudi široko paleto dodatkov, ki vam olajšajo vsakodnevno delo z vodnimi črpalkami.

Vrtne črpalke: Močno namakanje vrta z visoko učinkovitostjo

Vrtne črpalke

Samodejne črpalke in hišni hidroforji: Okolju prijazna oskrba z vodo

Samodejne črpalke in hišni hidroforji

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.