Največja varnost zahvaljujoč razširjeni garanciji AL-KO / solo® by AL-KO


Najvišja kakovost in uživanje v vrtni tehnologiji, razvita v Nemčiji: Z nakupom vašega vrtnega orodja AL-KO ste se resnično dobro odločili. Da boste uživali za dolgo časa. O tem dajemo besedo in vam damo vsaj dve leti garancije proizvajalca za nove izdelke, ki jo lahko v 8 tednih po nakupu podaljšate do 4 leta, če zahtevate naš garancijski list. Vse skupaj je za vas brezplačno, izpolnjena mora biti le spletna prijava . Prenesite naš informacijski letak tukaj.


Vaše prednosti:

  • | 4-letna garancija proizvajalca: Ekskluzivno podaljšanje garancijske dobe na skupno 4 leta
  • | Varnost in zaščita naložb: Če napravo uporabljate v skladu z navodili za uporabo, ne boste imeli dodatnih stroškov popravila
  • | Kjer koli ga kupite: razširjena garancija velja za vse naprave AL-KO in solo® by AL-KO, kupljene v Sloveniji in  Hrvaškoj državi nakupa - ne glede na to, ali so kupljene pri specializiranih prodajalcih, trgovinah s strojno opremo ali spletnih trgovinah
  • | Zanesljiva storitev: Z našo široko mrežo pooblaščenih servisnih partnerjev in našo službo za stranke boste v primeru popravil prejeli kompetentno in nebirokratsko pomoč.

Brezplačna razširjena garancija velja samo za naprave proizvajalca AL-KO Gardentech d.o.o. Veljajo naši programski pogoji za podaljšanje garancije.


Tako enostavno je! Trije koraki do vaše garancije 2 + 2:

1. Kupite izdelek in se v 8 tednih prijavite v obrazec za podaljšanje garancije.
2. AL-KO bo preveril vaše podatke in vam poslal e-pošto s potrditvijo podaljšane garancije.
3. Natisnite potrditev in jo pripravite z dokazilom o nakupu v primeru garancijskega zahtevka.

Garantieverlängerung AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.