Vsestranski pripomočki za čisto in umazano vodo

Naše potopne črpalke za čisto in umazano vodo so vsestransko uporabne in zmorejo velike pretoke. Omogočajo delno plitvo sesanje do 3 mm, preprosto črpanje in prenos vode iz bazenov, ribnikov, cistern, sodov za dež in poplavljenih kleti ter na primer črpanje vode iz jezer, ribnikov in rek. Medtem ko so črpalke za čisto vodo primerne za uporabo v bazenih, plavalnih ribnikih, bazenih, cisternah in vodnjakih, potopne črpalke za umazano vodo črpajo močno onesnaženo vodo z velikostjo zrnc do 30 mm. Izjemno zmogljiva je naša posebna črpalka za globoke vrtine, ki doseže največjo višino 55 m. Poleg tega boste v naši ponudbi našli tudi kombinirane modele: Dvojne potopne črpalke AL-KO združujejo črpalko za čisto vodo in črpalko za odpadno vodo v eni napravi. Naše kompaktne potopne tlačne črpalke prav tako izpolnjujejo dve nalogi, saj dosegajo visok tlak in velik pretok.

Več informacij >

Filter izdelka
18 Najdenih izdelkov:
Št. izdelka: 112836 Ponovno na voljo od 18.06.2024
229,90 €
Št. izdelka: 113962 Majhna zaloga
79,90 €
Št. izdelka: 113884 Ponovno na voljo od 18.06.2024
229,90 €
Št. izdelka: 113470 Takoj na voljo
289,90 €
Št. izdelka: 112820 Ponovno na voljo od 18.06.2024
59,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Vaše prednosti

AL-KO Tauchpumpen Vorteile | Flexibler Einsatz

Prilagodljiva uporaba

Potopne črpalke AL-KO združujejo prednosti vrtnih in potopnih črpalk v eni napravi, od delovanja preprostega zalivalnika trate do napajanja kompleksnih namakalnih sistemov in samodejne oskrbe hiše z vodo v povezavi s sistemom Hydrocontrol.

AL-KO Tauchpumpen Vorteile | Perfekte Ausstattung

Odlična oprema

Črpalke za odpadno vodo AL-KO so opremljene s plavajočim stikalom za samodejni vklop in izklop ter z 90-stopinjskim kotnim priključkom in kombinirano vtičnico za običajne velikosti cevi, zato imajo vse pogoje za nemoteno delovanje.

AL-KO Tauchpumpen Vorteile | Zuverlässigkeit und Langlebigkeit

Dolgoročna zanesljivost

Črpalke za odpadno vodo AL-KO so zaradi stabilne in robustne konstrukcije z več sklopi tesnil ter uporabe materialov, ki ne povzročajo korozije, idealno primerne tudi za ekstremne zahteve. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

AL-KO Tauchpumpen Vorteile | Motor und Innenleben

Pomembni so vgradnji elementi

Robustne pogonske gredi iz nerjavnega jekla, stalno mazani kroglični ležaji brez vzdrževanja, trdna trojna tesnila in stabilna ohišja zagotavljajo, da so potopne črpalke AL-KO še posebej vzdržljive in zanesljive.

AL-KO Tauchpumpen Vorteile | Optimale Niveauregulierung

Optimalna regulacija nivoja

S prosto nastavljivim nosilcem za namestitev plavajočega stikala lahko hitro in enostavno določite nivo vode za samodejni izklop črpalke.

AL-KO Tauchpumpen Vorteile | Zuverlässiger Alleskönner

Zanesljiv vsestranski pripomoček

S preprosto nastavitvijo noge črpalke ponujajo dvojne potopne črpalke AL-KO vse prednosti črpalk za umazano in čisto vodo v eni napravi, od hitrega črpanja umazane vode z iztegnjeno nogo črpalke do odstranjevanja preostale vode v načinu plitvega sesanja.

AL-KO Heckenscheren | Produktlinien

Razpon črpalke

Zanesljiv, zmogljiv in primeren za različne vrste sesanja: To so kakovostne lastnosti potopnih črpalk AL-KO. Uporabljajo se za odvodnjavanje in namakanje ter črpajo tako čisto kot močno onesnaženo vodo. Poleg uporabe na vrtu lahko naše črpalke za čisto in umazano vodo uporabljate tudi v kleti, da izčrpate poplavljene prostore. Zaradi svoje visoke zmogljivosti so kos tudi ekstremnim zahtevam.

Preizkušeno in ocenjeno kot "zelo dobro": Potopna črpalka AL-KO TWIN 14000 Premium , Heimwerker Praxis (02/2016): zelo dobra (1,3).

Pri nas boste našli:

| Univerzalne potopne črpalke
Kombinirane črpalke za vsako vodo. Ne glede na to, ali gre za umazano ali čisto vodor.

| Potopne črpalke za čisto vodo
Robustna črpalka za čisto vodo s funkcijo ploskega sesanja.


| Potopne črpalke za umazano vodo 
Zaradi velike vstopne odprtine tudi za močno onesnaženo vodo.

| Potopne tlačne črpalke/črpalke za globoke vrtine 
Dva v enem: vrtna in potopna črpalka.


AL-KO Heckenscheren | Gürtel für Akku-Heckenscheren

Prava črpalka za vaše potrebe

Univerzalne potopne črpalke
| Robustno, priročno in zmogljivo
| Možnost delovanja s sesanjem v ravnem prostoru
| Primerno tudi za ozke gredi. Model z vgrajenim plavajočim stikalom.
| Enostavna nastavitev noge črpalke za preklop iz delovanja z umazano vodo na delovanje s čisto vodo.

Potopne črpalke za čisto vodo n
| S pretoki do 10.500 l/h
| Idealno za črpanje vode iz bazenov, cistern in vodnjakov
| Plosko sesanje do 3 mm (odvisno od modela)

Potopne črpalke za umazano vodo
| Močan in trden
| Visoki pretoki do 12.000 l/h
| Vključen je univerzalni kotni priključek
| Velikost zrn do 30 mm

Potopne tlačne črpalke/črpalke za globoke vrtine
| Visoki pretoki pri visokem tlaku
| Pogoni večstopenjskih črpalk
| Motorji, ki ne potrebujejo vzdrževanja, s stikalom za toplotno zaščito

Vsestranske potopne črpalke

Potopne črpalke delujejo po tako imenovanem "centrifugalnem načelu": voda pride do rotorja, ki ga poganja motor, v vodonosnem delu skozi vstopno odprtino. Vsesana voda se prek rotorjev pretaka naprej. Razlikujemo med drenažnimi črpalkami, ki ustvarjajo le nizek tlak in prenašajo velike količine vode, in potopnimi črpalkami. Ustvarjajo zadosten tlak za namakanje ali za črpanje na večje višine, na primer do zgornjih nadstropij.

Črpalke za umazano vodo so poseben primer: poleg vode morajo prenašati tudi delce umazanije. To znatno poveča obremenitev materiala in moč motorja. Model potopne črpalke DRAIN 20000 HD zaradi geometrije rotorja v obliki vrtinca brez težav prečrpa tudi močno onesnaženo vodo s 5 mm suspendiranih trdnih delcev in velikostjo delcev do 3 mm.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.