Za posamezno opremo vaše žage

Redno preverjajte stanje motorne žage. Zaradi močnih motorjev in trdega lesa so sile, ki delujejo nanj, velike. Vsaka žaga ima svoj vzorec obrabe. Zagotovimo vam lahko vrsto rezervnih delov za motorne žage, kot je daljša vodilna palica ali drugačna veriga za vašo bencinsko motorno žago. Seveda boste v naši ponudbi našli tudi pravo zaščito verige za naše motorne žage. Zaščito uiporabite  vedno, ko naprave ne uporabljate..

Več informacij >

Filter izdelka
22 Najdenih izdelkov:
Št. izdelka: 114024 Kmalu spet na voljo
29,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave
AL-KO Kettensägen-Einzelteile | Sägeketten- und Führungsschienenwechsel

Vaše prednosti

Menjava verige in vodilne letve pri naših bencinskih verižnih žagah poteka v nekaj preprostih korakih. Pri tem bodite zelo previdni in natančno upoštevajte navodila za uporabo motorne žage, da zagotovite varno delo. Če niste prepričani, se obrnite na eno od naših servisnih delavnic.

Strokovni nasvet za nove verige žag:
Preden nanizate novo verigo žage, jo je priporočljivo za nekaj časa (najbolje čez noč) postaviti v posodo (kad) z oljem za  verige. Po namestitvi ne začnite žagati takoj, temveč pustite žago kratek čas delovati s polovičnim plinom, dokler se na svetlem ozadju ne pojavi rahla sled olja.Tukaj je zelo podroben primer, kako v enajstih korakih namestiti vodilno letvico in verigo na motorno žago solo® by AL-KO 656 C:

1. Odvijte pritrdilne matice na pokrovu palice (12).
2. Odstranite pokrov palice (a).
3. Med prvo namestitvijo pred namestitvijo vodilne palice odstranite kartonsko podložko, ki je bila v tovarni vstavljena kot transportna zapora pod pokrovom palice.
4. Če je žaga v uporabi, očistite podporno površino palice in puščanje olja.
5. Z vijakom za napenjanje verige (13a/13b) nastavite odmično gumo za napenjanje verige (b) na levi omejevalnik. Opomba: Ob vsaki namestitvi ali odstranitvi vodilne palice nastavite zatič za napenjanje verige (b) na levo zaustavitev.
6. FNamestite vodilno palico; odmični mehanizem za napenjanje verige (b) se mora v celoti zapreti v luknjo v vodilni palici.
7. Žagino verigo namestite preko verižnika in v vodilni utor vodilne letve.
8. Rezila žaginih zob morajo biti usmerjena proti vrhu palice.
9. Prepričajte se, da se pogonski členi pravilno zataknejo v vdolbinah verižnika in na konici palice na vodilnem verižniku.
10. Namestite pokrov palice, pri čemer pritrdilne matice najprej zategnite s prsti.
11. Ko je napetost verige pravilno nastavljena, zategnite matice.

Rezervni deli za verižne žage:  najvišje zahteve glede kakovosti  

AL-KO pomeni najsodobnejšo tehnologijo in najvišjo natančnost na področju vrtnarske tehnologije. Naša orodja prepričajo z vrhunsko opremo za vaše udobje in varnost. Tako ste zaščiteni pred poškodbami, žago pa lahko varno prenašate in shranjujete.

Za vzdrževanje in popravilo naših verižnih žag uporabljajte samo originalne rezervne dele AL-KO: v naši spletni trgovini kupite originalno dodatno opremo za verižne žage neposredno od nas kot proizvajalca in uživajte v izdelkih, ki navdušujejo z visoko zmogljivostjo.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.