Original razširitve in dodatki

V katalogu pripomočkov za tehnologijo in nego trate AL-KO boste našli prave dodatke za svoje vrtnarsko orodje AL-KO. Ne glede na to, ali gre za podaljšek ali rezervni del kosilnice - z dodatki AL-KO prejmete visokokakovostne izdelke, s katerimi lahko optimalno razširite svojo opremo AL-KO. Ponujamo na primer nadomestna rezila za vašo kosilnico, robotsko kosilnico ali kosilnico za grmovje ter ustrezne nadomestne tuljave za nitke za kosilnice. Delo s traktorjem postane še bolj udobno in vsestransko z različnimi priključki, snežnimi rezili ali snežnimi verigami. Če potrebujete pomoč pri iskanju rezervnih delov za kosilnice, se lahko kadar koli obrnete na nas.

Filter izdelka
144 Najdenih izdelkov:
Št. izdelka: 114017 Majhna zaloga
279,90 € *
Št. izdelka: 114018 Takoj na voljo
99,90 € *
Št. izdelka: 119990 Takoj na voljo
129,90 € *
Št. izdelka: 114013 Majhna zaloga
19,90 € *
Št. izdelka: 127619 Takoj na voljo
21,90 € *
Št. izdelka: 112974 Majhna zaloga
11,90 € *
Št. izdelka: 113622 Majhna zaloga
32,90 € *
Št. izdelka: 113524 Takoj na voljo
179,90 € *
Št. izdelka: 113560 Majhna zaloga
48,90 € *
*Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Rezervni deli in dodatki za vse kosilnice

Kot proizvajalec blagovne znamke AL-KO  ponujamo široko izbiro dodatkov za vzdrževanje i popravila za vse naše naprave . Klasika so nadomestni deli kot so  noži, filtri, olja, jermeni, svečke in baterije- ali sklopi kot so  snežne verige za traktorje in nalagalne rampe.

Pri nakupu traktorja, motornih  kosilnic morate upoštevati pomemben nasvet: le visoko zmogljiva motorna olja zagotavljajo posebno dolgo življenjsko dobo motorja. Priporočamo nakup tridelnega  servisnega kompleta, ki vam  olajša menjavo olja vseh naprav za nego trate z bencinskim motorjem in tako ohranja motor.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.