Dostava & stroški pošiljanja


Vsi izdelki (razen solo AL-KO)


  • Za naročila prek paketne storitve (do 30,00 kg) vam zaračunamo pavšalno ceno 19,90 € na naročilo.

  • Če naročite storitve  katere majo več od 30 kg , vam za naročilo zaračunamo pavšalno ceno od 59,90 € po naročilu.


solo® by AL-KO izdelki

Če vaše naročilo vsebuje izdelek iz naše solo® by AL-KO, vam bo celotno naročilo dostavil lokalni  specializirani prodajalec. Vključena je tudi storitev  dostave. Podrobnosti o premium storitvi dostave so na voljo neposredno med izdelki, ki so posebej označeni.

Naročilo


Trajanje vašega naročila je odvisno od želenega načina plačila.
Pri plačilih s sistemom PayPal in s kreditno kartico odpremo v 24 urah ob delovnih dneh, od ponedeljka do petka. Naročila, ki jih prejmemo v delovnih dneh do približno 12. ure, so običajno pakirana in odposlana še isti dan. V primeru plačila vnaprej se pošiljanje izvede takoj po prejemu plačila. Ob sobotah ali nedeljah pošiljk praviloma ne pošiljamo..
renutno stanje pošiljanja vašega naročila lahko kadar koli preverite na spletu. Prosimo, prijavite se v trgovino s svojim računom. Nato boste ugotovili, ali vaše naročilo še vedno obdelujemo pri nas ali ali kateri izdelki spadajo v logistiko str.


Dostava


Dostava naših izdelkov je možna samo znotraj Slovenije.


Da bi vam ponudili najboljšo možno storitev, smo za vas naročili priznane ponudnike prevoznih storitev. Pošiljke do skupne teže 30 kg vam bo GLS dostavil v paketu. DHL Freight vam pošlje pošiljke s skupno težo 30 kg ali več (velike naprave) kot pošiljko. 


Dostava


Poštne pakete (do 30 kg) GLS dostavi od ponedeljka do sobote brez predhodnega obvestila. 
Špediter vam dostavi velike naprave (od 30 kg) na ceste, ki jih lahko vozijo tovornjaki do proge (prosti rob). Prosimo, upoštevajte, da storitev razpakiranja, namestitve ali montaže ne more opraviti naš logistični partner.
Pri oddaji naročila obvezno navedite telefonsko številko, na katero vas lahko podnevi pokličete po telefonu, da bo naš logistični partner z vami ali prejemnikom, ki ga želite, določil datum dostave, ki je primeren za vas.
Dostava poteka od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 v terminskem terminu, dogovorjenem med Vami in špediterjem.
Če Vas naš logistični partner ne kontaktira v roku 3 delovnih dni, se obrnite na našo službo za stranke.

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.