Zahvaljujemo se vam za izbiro kakovostnega izdelka podjetja AL-KO. Prepričani smo, da boste v izdelku AL-KO zelo uživali.

Registracijo izdelkov lahko preprosto in enostavno izvedete na zavarovanem območju našega spletnega mesta. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov uporabniški račun.

S spletno registracijo potrjujete lastništvo in poenostavite obdelavo storitev ali zahtevkov za garancijo. Samoumevno je, da vaše podatke spoštujemo in varujemo ter z njimi ravnamo z največjo zaupnostjo. Pod nobenim pogojem ne bomo na kakršen koli način trgovali, prodajali, distribuirali ali dajali vaših podatkov na voljo tretjim osebam. Če želite, bodo vaši podatki odstranjeni iz naše baze podatkov.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.