Engineered in Germany - made in Austria

Vedno korak naprej

AL-KO, pomeni vrtno orodje razvito v Nemčiji kar je nedaleč od Günzburga v bavarsko-nemškem mestu Kötz. Že več od 40 let načrtujemo in razvijajo vrtno orodje, ki zdužuje duh inovativnost, najvišje kakovost in najnovejše tehnologije. Vedno iščemo optimalno rešitev za uporabnika in želimo ustvarniti deloček prihodnosti.

Kakovost, ki prepriča

AL-KO pomeni kosilnice, izdelane v Austriji. Ker prva tu, v mirem Obdachu na Štajerskem s prilagodljivostjo in varnostjo družinskega podjetja, že od leta 1966 izdelujemo visokokakovostno vrtno orodje s ciljem vedno ispolnjevati želje naših trgovskih partnerjev in kupcev.

Engineering in Germany

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.