Ersatzteile | AL-KO Original Ersatzteile für Gartengeräte

Originalni nadomestni deli AL-KO

Popravilo vrtnarskega orodja, namesto da bi ga zavrgli

Ker nam je trajnost pomembna, boste dolga leta prejemali originalne nadomestne dele za vrtno orodje AL-KO. Tudi če so naprave znane po svoji dolgoživosti, je zaradi običajne obrabe sčasoma treba zamenjati posamezne dele naprav. .

Prednost originalnih nadomestnih delov je, da so visokokakovostni, varni in zanesljivo delujejo. Poleg tega velja garancija proizvajalca ali se obdrži v primeru popravil. Originalni rezervni deli AL-KO imajo še več prednosti: Vsaka izboljšava serijskih izdelkov se prenese na ustrezne originalne nadomestne dele. Od vijaka do zapletenega krmilnega vezja - naši nadomestni deli vsebujejo vse znanje iz desetletij proizvodnih izkušenj. .


Iščete pravi rezervni del za svojo napravo? To, kar iščete, boste našli v našoj spletnoj stran za iskanje rezervnih delov .

Preprosto vnesite številko artikla ali točno ime vaše naprave v iskalno vrstico. Tu lahko najdete informacije o tablici na napravi. Tukaj si lahko ogledate primer z AL-KO serijske tablici..

Ko najdete svojo napravo, jo kliknite. To vas bo pripeljalo na strani izdelka. Nato kliknite zavihek "Rezervni deli" in poiščite rezervni del, ki ga potrebujete na kartici nadomestnih delov. .

Beispiel Typenschild | AL-KO Typenschild für Gartengeräte

Naš nasvet: Na strani z izdelkom lahko z nekaj kliki sestavite seznam potrebnih rezervnih delov in ga v obliki PDF pošljete prodajalcu ali servisnemu partnerju AL-KO na vašem območju!

Naročite rezervne dele AL-KO: Tako enostavno je

Onlineshop | AL-KO Original Ersatzteile online kaufen

1. Na spletu

Izbrane originalne nadomestne dele lahko naročite neposredno v spletni trgovini AL-KO. Preprosto vstavite želene dele v nakupovalni voziček .

Händler & Servicewerkstätten | AL-KO Partner in Ihrer Nähe


2. Prodajalec ali servisni partner AL-KO

Več rezervnih delov lahko dobite pri lokalnem prodajalcu ali servisnem partnerju za vrtnarska orodja AL-KO. Prodajalec vam bo naročil zahtevani rezervni del in vas obvestil takoj, ko prispe dostava. Če želite, bo trgovec opravlja popravila za vas.

Poiščite prodajalce in servisne partnerje AL-KO >

Reparatur | AL-KO Reparaturservice für Gartengeräte


3. AL-KO servis

Uporabite našo storitev popravila za vrtno orodje:

Naročite popravila >

Großhändler | AL-KO Ersatzteile beim Großhändler bestellen


4. Nabava rezervnih delov .

Rezervni deli AL-KO so na voljo tudi pri naslednjih prodajalcah :

Poiskajte AL-KO parnerja >

Kontaktirajte AL-KO Gardentech d.o.o. >


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.