Mali pomočniki pri vaših opravilih

Raznolik nabor izdelkov iz družine baterij EasyFlex za vaše delovišče. Naj gre za glasbo iz našega robustnega gradbenega radia WE 2000 (DAB+) ali za osvetlitev z našo lučjo LED WL 2020: oboje lahko enostavno upravljate z našimi baterijami iz družine EasyFlex. Poleg tega ponujamo akumulatorsko ročno žago HS 2015, ki se odlično obnese pri manjših žagarskih delih. Vse naše akumulatorske naprave delujejo brez emisij.

Več informacij >
Filter izdelka
26 Najdenih izdelkov:
Št. izdelka: 113280 Takoj na voljo
159,90 € *
Št. izdelka: 113698 Majhna zaloga
109,90 € *
Št. izdelka: 113524 Takoj na voljo
179,90 € *
Št. izdelka: 113560 Majhna zaloga
48,90 € *
Št. izdelka: 113858 Takoj na voljo
109,90 € *
Št. izdelka: 113859 Majhna zaloga
109,90 € *
Št. izdelka: 113634 Takoj na voljo
159,90 € *
Št. izdelka: 113371 Kmalu spet na voljo
69,90 € *
*Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Vaše prednosti

AL-KO Baustellen-Produkte Vorteile | Leichtes und robustes Design

Robustno in zanesljivo

Za izdelke za gradnjo AL-KO je značilna lahka, a robustna zasnova. Zato so med drugim odlični za delo na gradbiščih, vrtovih ali v prostorih.

AL-KO Baustellen-Produkte Vorteile | Easy Flex-Akku

Vedno mobilni z Easy Flex

Tako reflektor LED kot radijski sprejemnik na gradbišču se napajata z isto akumulatorja iz družine Easy Flex. Tako lahko za obe napravi uporabljate en akumulator in ostanete neodvisni od napajalnih kablov in vtičnic.

Pomočniki iz AL-KO - za vašo gradnjo ali vrtno lopo 

Z našimi baterijskimi orodji iz družine EasyFlex ponujamo tudi vrtna orodja iz področij »gradnje« ali »dela po hiši«. Naš gradbeni radio z akumulatorsko baterijo je robusten in mobilen. Akumulatorska luč LED za napajanje osvetljuje vrtne lope in kleti. Za manjša opravila z žaganjem priporočamo akumulatorsko ročno žago. Baterijo za ta orodja lahko kupite ločeno in jo uporabite tudi v drugih vrtnih orodjih iz družine baterij EasyFlex.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.