90 godina AL-KO 1931-2021

90 let AL-KO

Naše vrtne rešitve praznujejo velik rojstni dan

Leto 2021 je za AL-KO Gardentech prav posebno. Ponosno se lahko ozremo na 90 let izkušenj, razvoja in usposobljenosti na področju inovativnega vrtnega orodja. Od ustanovitve leta 1931 je bil naš cilj vedno razvijati izdelke in rešitve za jutri.

V skladu z geslom "Quality for life" smo se vedno osredotočali na ljudi, njihove individualne potrebe in na vprašanje, kako vrtnarjenje narediti bolj praktično in pametnejše.

Zastavili smo si nalogo, da nenehno razvijamo nove digitalne in pametne vrtne rešitve. S spodbujanjem duha inovativnosti in občutkom odgovornosti do ljudi in narave ustvarja udobne vrtnarske pripomočke s trajnostno tehnologijo. Ne glede na to, ali gre za robotske kosilnice, kosilnice, vodne črpalke, stroje za obdelavo tal ali nego dreves / živih mej - naša ponudba ponuja optimalne naprave za vse potrebe in vsak izziv na vrtu.  

Veselimo se vašega spremljanja skozi letošnje vrtnarsko leto in se vam zahvaljujemo za 90 let zaupanja v izdelke AL-KO! 

POGLEDI V 90 LETIH AL-KO

NAŠI JUBILSKI IZDELKI


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.