Praktične ročne kosilnice za popolno trato za golf

Enostavna, lahka in hitra košnja trate s cilindrično kosilnico AL-KO ni več sanjska. S priročnimi napravami lahko odlično pokosite majhna zemljišča, sprednje vrtove in okrasne trate do velikosti 250 m². Če želite z ročno kosilnico delati spontano in brez napora, ne potrebujete ne elektrike ne bencina. Opremljen je z enoosnim vodenjem in pnevmatikami XL, zato je izjemno okreten. Ohišje elegantne oblike je robustno, poseben gumijast odbijač pa ga ščiti pred praskami in vdolbinami. Zaradi oblike in majhne teže lahko cilindrično kosilnico AL-KO zlahka prepeljete po stopnicah in stopniščih do kraja uporabe. Naše cilindrične kosilnice so udobne, brez emisij in zelo tihe. To ustreza vam in vašemu okolju.

Več informacij >

Filter izdelka

6 Najdenih izdelkov:
Št. izdelka: 113866 Majhna zaloga
139,90 €
Št. izdelka: 113864 Majhna zaloga
74,90 €
Št. izdelka: 113865 Ponovno na voljo od 19.06.2024
89,90 €
Št. izdelka: 113867 Ponovno na voljo od 19.06.2024
29,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave
Vaše prednosti
AL-KO Spindelmäher Vorteile | Wendig im Rasen

Okretne v travi

Zaradi samo ene osi je ročna kosilnica AL-KO izjemno okretna in udobno sledi neravninam na terenu.

AL-KO Spindelmäher Vorteile | Spezialspindel

Posebno vreteno

Kakovostno vreteno za košnjo s 5 kaljenimi noži iz posebnega jekla zagotavlja popolno rezanje in enakomerno polnjenje koša.

AL-KO Spindelmäher Vorteile | Funktionales Design

Funktcionalna zasnova

Lahka in robustna ohišja z novo zasnovno in nocimi širomili XL koles. Gumisasti odbijač ščiti ohišje pred udarci in praskami.

AL-KO Spindelmäher | Nützliche Tipps
Koristni nasveti

Natančno odrezan, ni mogoče drugače opisati rezultata košnje z valjasto kosilnico AL-KO. V ta namen smo jo opremili s posebno tehnologijo rezanja, ki preprečuje, da bi se vreteno kosilnice in spodnje rezilo med vrtenjem dotikali

Poleg tega je pet nožev izdelanih iz kaljenega posebnega jekla in jih je mogoče nastavljati po višini. Ta tehnika je zelo nežna do trate in ustvarja vtis, da ste travnik porezali s škarjami.

Naš nasvet: Ob nakupu naročite košaro za travo za valjaste kosilnice.

AL-KO Spindelmäher | Tipps und Tricks

Priporočeni nasveti

| Teren
Kot je običajno pri angleški trati ali travi za golf, mora biti trava zaradi čim manjše višine ostati prava travna zelene površina.

| Prehod
Če želite iz "običajne" kosilnice preiti na valjasto kosilnico, priporočamo postopno zmanjševanje višine košnje, da boste imeli travo v pravem izgledu za golf.

| Količina košnje
Kositi jo je treba pogosteje, običajno vsaj enkrat ali dvakrat  na teden. Če je višina trave večja od višine vretena, je košnja veliko težja.


| Uporaba
Najbolje je, da valjasto kosilnico uporabljate zjutraj, ko je trata še vedno vlažna od rose.

| Namakanje
Pogosa košnja vodi do večje potrebe po vodi za zalivanje  trave. To pomeni, da je treba travnik dobro zalivati.


Ročna valjasta kosilnica: igrišče za golf za lasten vrt

Ročne valjaste kosilnice so klasika med kosilnicami. So priročne, učinkoviti in delujejo brez elektrike ali bencina - in zelo kratki travi zahtevajo natančnost. Zato se poleg robotskih kosilnic, kot je Robolinho, uporabljajo za vzdrževanje igrišč za golf, športnih igrišč in parkov (pogosto kot motorizirana različica).

Ročna valjasta kosilnica AL-KO  je najboljša alternativa rotacijski kosilnici, zlasti za majhne vrtove, na vrtu pa dobite tudi angleško  golf travo. S posebno tehniko rezanja in visoko kakovostnimi, strjenimi noži lahko svojo trato pokosite tako popolno, kot da bi jo odrezali s škarjami. Skratka: če želite bujno, gosto zeleno travo kot na igrišču za golf je valjasta kosilnica prava izbira.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.