Poskrbite, da bo vaša robotska kosilnica Robolinho® vedno na tekočem

Z najnovejšimi posodobitvami izdelane programske opreme Robolinho® je vaša robotska kosilnica vedno na tekočem. Redne posodobitve vam vedno prinesejo najboljše funkcije in prilagoditve neposredno na vašo napravo. To pomeni, da ste lahko prepričani, da tudi vaš Robolinho® učinkovito in zanesljivo opravlja svoje delo. Ste vi in ​​vaša robotska kosilnica že na tekočem? Če ne, kaj še čakate?

Ste lastnik povsem nove robotske kosilnice  AL-KO  Robolinho®?

V podjetju AL-KO Gardentech nenehno razvijamo in izboljšujemo svoje izdelke in storitve. To se zlasti na področju programske opreme dogaja aciklično, zato je danes že na voljo novejša različica programske opreme. Zato priporočamo, da vsi lastniki robotske kosilnice Robolinho® preverijo trenutno različico vdelane programske opreme in jo po potrebi posodobijo.


S programsko opremo Robolinho® Updater lahko sami enostavno posodobite posodobimo programsko opremo svojega Robolinho (programska oprema Windows).

Če želite to narediti, se registrirajte v spodnjem obrazcu in takoj brezplačno prenesite programsko opremo AL-KO Robolinho® Updater.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.