Popolnoma samodejno za popolno pokošeno trato – primerno za vrtove do 2.300 m2

LRobotske kosilnice Robolinho® delajo tiho, varno, nežno in tudi pametno (če so povezane s sistemom Smart Home ali Smart Gardening System), medtem ko vi preživljate svoj omejeni prosti čas z družino ali se  sproščate, robotska kosilnica  kosi. Zaradi sistema Double-Cut, ki ga je razvil AL-KO, zagotavljajo popoln vzorec rezanja. Obenem je tako nastala pokošena mikrotrava biološko gnojilo za trato. Robotske kosilnice Robolinho® ne kosijo samo samodejno in zanesljivo obvladajo tudi zelo ozke prehode in naklone do 45 %. Za popolno negovano trato z najboljšimi rezultati testov.

Več informacij >

Filter izdelka7 Najdenih izdelkov:
Št. izdelka: 123034 Takoj na voljo
1.199,90 €
Št. izdelka: 123033 Kmalu spet na voljo
999,90 €
Št. izdelka: 123032 Takoj na voljo
699,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Vaše prednosti

AL-KO Robotske kosilnice prednosti | Enostavna nega trate

Enostavna nega trave

Zahvaljujoč rednemu rezu trava vedno ostane v optimalni vištini. Tehnologija dvojnega noža zagotovlja naravno gnojenje, s katerim se pokošena trava drobno naseklja neposredno v ohišju kosilnice in se vrne na travnik. to pomeni, da ni treba odlagati zelenih odpadkov.

AL-KO Robotske kosilnice prednosti  | Preprosta namestitev

Preprosta namestitev

Postavite ter pritrdite bazno postajo, pritrdite omejitveni kabel z zemeljskimi klini na trato, nastavite čase delovanja in to je vse. Omejitveni kabel in zemeljski klini so v obsegu dobave.

AL-KO robotske kosilnice prednosti | Preprosto upravljanje

Preprosto upravljanje

Zaradi pregledne nadzorne plošče je programiranje kosilnice Robolinho® otročje preprosto. Svoj Robolinho® pa lahko upravljate tudi z našo aplikacijo AL-KO inTOUCH Smart Garden, Amazon Alexa ali IFTTT.

AL-KO Robotske kosilnice prednosti| AL-KO Robolinho® skladnost z Amazon Alexa in IFTTT

Robolinho® skladnost z  Alexa, IFTTT in AL-KO inTOUCH

Robolinho® omogoča preprost nadzor, upravljanje, konfiguriranje in logično povezovanje tudi z drugimi storitvami ter napravami z aplikacijo AL-KO inTOUCH, Amazonovo Alexo in IFTTT.

AL-KO Mähroboter Vorteile | Ausgereifte Technik

Dobra  tehnologija Robo

Zahvaljujoč kompaktni zasnovi in inteligentnemu upravljanju Robolinho® obvlada tudi ozke prehode s širino najmanj 60 cm. Prepozna ovire, se jim samostojno izogne in se vedno pravočasno odpelje nazaj do bazne postaje, da se polni.

AL-KO Robotske kosilnice prednosti | Čista rešitev

Čista rešitev - dvakratna dvojna oštrina

Dva kaljena rezalna noža izmenično delujeta v levi in desni smeri ter s tem ostaneta ostra dvakrat dlje. Z zasukom nožev se ponovno podvoji čas delovanja. Kosilna enota z dvojnimi noži in posnemalnimi noži poskrbi za neoporečen rezultat košnje.

AL-KO Robotska kosilnica prednosti | AL-KO Robolinho® zmožnost vzpenjanja

Optimalna zmožnost vzpenjanja

Kosilnica Robolinho® je zahvaljujoč močnemu pogonu in oprijemljivemu profilu koles zmožna izrednih vzponov. Kosilnica Robolinho® brez težav premaguje vzpone do 45 %.

AL-KO Mähroboter Vorteile | Wetterunabhängig

V vsvakem vremenu

Vgrajen senzor za dež vam nudi možnost izbire: pokositi ali se odreči košnji ko dežuje.

AL-KO Mähroboter Vorteile | Auf das richtige Maß

Pravilna višina rezanja

Nastavitev višine košnje lahko nastavite z enim premikom roke, označena je višina - enostavno in hitro.

AL-KO Mähroboter Vorteile | Heimfahrt auf Knopfdruck

S pritiskom na gumb se kosilnica odpelje domov

Košnjo lahko kadarkoli ustavite  s pritiskom na gumb ali z aplikacijo inTOUCH. V tem primeru se robotska kosilnica samodejno vrne na svojo bazno postajo. Ko baterija pade, se tudi samodejno pripelje do svoje osnovne postaje. Litij-ionska tehnologija zagotavlja hitro polnjenje brez spominskega učinka in dolgo življenjsko dobo.


AL-KO Mähroboter Vorteile | Griffiges Profil

Dober profil

Redno močan oprijem: pogona z močno profiliranimi kolesi zagotavljata majhne polmere obračanja in odličen oprijem.


AL-KO Mähroboter Vorteile | Engineered in Germany made in Austria

Made in ...

KAKOVOST, KI PREPRIČA Znamka AL-KO pomeni, da so izdelki proizvedeni v Avstriji. Prav tukaj, v zasanjanem mestecu Obdach na Štajerskem, izdelamo večino svojih vrtnih strojev, konstruiranih v nemški bavarsko-švabski regiji. S prilagodljivostjo in varnostjo podjetja, ki ga vodijo delničarji, je naš cilj izpolniti vsakršno željo naših strank. Od leta 1966 v obratu AL-KO v Obdachu vrtnega orodja in komponent.proizvajamo največji del zelo kakovostnegaŽelite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.