Originalna dodatna oprema črpalke neposredno od proizvajalca

Naša dodatna oprema za vodno tehniko vam ponuja vse, kar potrebujete za vodne črpalke AL-KO, avtomatske sisteme za vodo za gospodinjstva in hišne vodovodne sisteme. Obsežna ponudba dodatne opreme za vrtne črpalke je posebej prilagojena našim črpalkam in je zelo zanesljiva. Za predelavo vrtnih črpalk v avtomatske hišne vodovode vam ponujamo napravo AL-KO Hydrocontrol, ki zanesljivo ščiti pred suhim tekom in samodejno odkriva puščajoče cevi. Poleg tega boste našli primerne predfiltre XXL, npr. za vrtne črpalke in domače vodovodne napeljave. Te je mogoče enostavno odstraniti in očistiti. V naši ponudbi imamo tudi sesalne in tlačne cevi.

Filter izdelka
17 Najdenih izdelkov:
Št. izdelka: 113793 Majhna zaloga
259,90 € *
Št. izdelka: 113720 Takoj na voljo
41,90 € *
Št. izdelka: 113721 Takoj na voljo
46,90 € *
Št. izdelka: 106980 Majhna zaloga
35,90 € *
Št. izdelka: 110005 Majhna zaloga
27,90 € *
Št. izdelka: 112478 Majhna zaloga
94,90 € *
Št. izdelka: 110156 Kmalu spet na voljo
39,90 € *

Originalni dodatki za vodno črpalko
Pribor za vodno tehniko AL-KO vključuje ustrezne predfiltre, filtrske vložke, naš sistem Hydrocontrol za predelavo vrtnih črpalk v črpalke za deževnico ter sesalne in tlačne cevi. V vsakem primeru je raba deževnice z ekološkega vidika smiselna: z vodno črpalko in ustrezno opremo lahko preprosto zalivate vrt, črpate vodo iz vašega vodnega izvira ali celo vzpostavite ustrezen sistem za oskrbo z vodo. Ne glede na to, kaj si boste zamislili: z našimi črpalkami in pripadajočo opremo za vrtne črpalke imate na voljo prave izdelke.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.