Nakupujte po spletu, izdelek prejmite osebno


Če v naši spletni trgovini naročite izdelek iz ponudbe solo® by AL-KO*, vam ga bo dostavil usposobljen regionalni prodajalec solo® by AL-KO na vašem območju. V videoposnetku pojasnjujemo postopek storitve premijske dostave.


Vaše prednosti na prvi pogled:

  • Naročilo in nakup v spletni trgovini AL-KO
  • Dostava v celoti sestavljenega izdelka na vaš vrt
  • Osebna predaja s strani partnerja AL-KO
  • Navodila za ravnanje z enoto, pripravljeno za uporabo
  • Če imate vprašanja, se obrnite na usposobljeno kontaktno osebo na kraju samem.

Podroben postopek:


1. Naročilo izdelka solo® by AL-KO

V naši ponudbi boste našli številne naprave iz linije izdelkov solo® by AL-KO. V ustreznih kategorijah izdelkov, npr. traktorji za trato ali bencinske kosilnice, izberete ustrezno napravo in jo položite v nakupovalno košarico.

2. Izberite specializiranega prodajalca v svoji bližini

V postopku naročila se vam po vnosu naslova dostave prikaže seznam vseh specializiranih prodajalcev solo® by AL-KO v radiju približno 40 km od navedenega kraja bivanja. Kliknite na želenega specializiranega prodajalca in izberite partnerja solo® by AL-KO, ki vam bo dostavil vrtno orodje.

3. Dogovorite se za sestanek

Po opravljenem nakupu bomo vaše vrtno orodje solo® by AL-KO poslali izbranemu specializiranemu prodajalcu. Obrnili se bodo na vas in se dogovorili za termin dostave izdelka.

4. Dostava

Specializirani prodajalec bo orodje na dogovorjeni datum dostavil na vaš vrt.

5. Predaja pripravljena za delovanje

Vrtno orodje solo® by AL-KO je dobavljeno pripravljeno za uporabo. To pomeni, da je enota že sestavljena in po potrebi napolnjena z oljem in bencinom..

6. Navodila

Če želite, vam bo prodajalec razložil, kako enota deluje in kako jo uporabljati.

7. Uporaba

Takoj lahko začnete vrtnariti.

Posebne značilnosti družine solo® by AL-KO Robolinho®:


Naš solo® by AL-KO Robolinho® dobavlja naš regionalni specializirani prodajalec. Naša vrhunska storitev dobave vključuje brezplačen pregled vrta ter praktične nasvete za namestitev in zagon. Naš specializirani prodajalec vam bo z veseljem pripravil nezavezujočo ponudbo za montažo na vašem vrtu, pripravljeno za uporabo - priporočamo to kvalificirano strokovno storitev, da bi zagotovili optimalno delovanje naših naprav..

*Napredna storitev dostave velja za vse izdelke solo® by AL-KO, pri katerih je na strani izdelka zadevne enote navedena storitev dostave.Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.