Vklopite ga, prižgite in uživajte

S plinskimi žari vodilnega novozelandskega proizvajalca Masport imate popoln žar za vašo zunanjo kuhinjo, sproščene večere na žaru s prijatelji in za peko slastnih zrezkov, krepkih klobas ali sveže zelenjave. Masport ponuja pravi model za vaše potrebe. Vsi žari iz Masportove bogate ponudbe imajo številne dodatne funkcije, ki vam pomagajo dokazati vaše kuharske sposobnosti na prostem. To poletje postanite mojster žara z žarom Masport.

Več informacij >

Filter izdelka
8 Najdenih izdelkov:
Št. izdelka: 134222 Takoj na voljo
869,90 €
Št. izdelka: 134223 Takoj na voljo
699,90 €
Št. izdelka: 134265 Takoj na voljo
699,90 €
Št. izdelka: 134203 Kmalu spet na voljo
64,90 €
Št. izdelka: 134206 Majhna zaloga
64,90 €
Št. izdelka: 134218 Majhna zaloga
49,90 €
Št. izdelka: 134207 Majhna zaloga
34,90 €
Št. izdelka: 134202 Takoj na voljo
119,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave
Vaše prednosti
BBQ | AL-KO Masport Grill mit großem Sichtfenster

Veliko okence za opazovanje

Zaradi velike prosojne površine (odvisno od modela) boste imeli vedno pregled nad hrano na žaru.

BBQ | AL-KO Masport Grill mit intergriertem Thermometer

Prikazovalnik temperature

Vedno na ravno pravšnjem ognju: Na termometru lahko kadar koli odčitate temperaturo v kuhališču.

BBQ | AL-KO Masport Grill mit praktischem Seitenbrenner zum Warmhalten und Kochen

Praktičen stranski gorilnik

Stranski gorilnik z močjo 3,0 kW plinskih žarov Masport vam ponuja možnost razširjene površine za kuhanje, kot npr. za pripravljanje omak.

BBQ | AL-KO Masport Grill Maestro Backburner

Močan gorilnik

Model Maestro ponuja tudi 3,5 kW gorilnik na zadnji strani žara, ki vam ponuja še več možnosti za sodoben žar.

BBQ | AL-KO Masport Grill Seitenfach mit Schneidbrett aus Holz

Predal za shranjevanje z desko

V praktičnem predalu za shranjevanje (odvisno od modela) lahko shranite skuhano ali pripravljeno hrano za kuhanje. V njem boste našli tudi desko za rezanje za hitrejše delo na žaru.

BBQ | AL-KO Masport Grill viele Grillflächen

Prefinjena oprema

Prostori za shranjevanje, stranski gorilniki, odpirač za steklenice in še več: zaradi dobro premišljene opreme vam Masportovi žari ponujajo popolno izkušnjo peke na žaru.

BBQ | AL-KO Masport Grill hochwertig verarbeitet

Visokokakovostna izdelava

Trajno nerjaveče jeklo, emajlirane komponente, odličen klavirski lak in dobro premišljene funkcije: Žari vodilnega novozelandskega proizvajalca Masport so idealni partnerji za vašo naslednjo zabavo z žaromr.

BBQ | AL-KO Masport Grill in edler Edelstahl-Optik

Eleganten izgled

Masportovi žari ne prepričajo le z visokokakovostno izdelavo, temveč tudi kot središče vašega vrta pritegnejo poglede.

BBQ | AL-KO Masport Grill den Outdoor-Lifestyle erleben

Uživanje na prostem

Uresničite sanje in uživajte na prostem: zajemajte življenje s polno žlico, najbolje med peko z Masportovimi visokokakovostnimi žari.

Čas za žar!

Odpravite se na potovanje po svetu in odkrijte življenjski slog na prostem z žari Masport

Masport - vodilni ponudnik plinskih žarov iz Nove Zelandije
Masport dobavlja vrsto visokokakovostnih izdelkov za delo na vrtu, vključno s kosilnicami, riderji, kultivatorji, drobilniki vej, grelniki za teraso in žari. Masportove visokokakovostne izdelke lahko kupite zlasti na južni polobli. Zaradi obsežnega strokovnega znanja in izkušenj v več kot 100-letni zgodovini podjetja ter visokokakovostnih izdelkov po dostopnih cenah je družba Masport postala vodilna na trgu na Novi Zelandiji. Družba Masport Limited je bila ustanovljena leta 1910 kot družinsko podjetje v Aucklandu na Novi Zelandiji. Od takrat je blagovna znamka Masport za generacije Novozelandcev postala simbol kakovostne in zanesljive opreme za preživljanje prostega časa na prostem.
 
Masport je leta 1911 uvedel železolivarno ter začel izdelovati vakuumske črpalke in stacionarne motorje za različne kmetijske naprave. Po vzpostavitvi trdne osnove s kmetijstvom je Masport leta 1930 začel izdelovati svoje prve kosilnice, leta 1938 pa prvo bencinsko kosilnico na Novi Zelandiji. Z vedno večjim ugledom inženirske odličnosti se je podjetje razširilo tudi izven otočja z vse večjim naborom kmetijskih in vrtnarskih izdelkov ter izdelkov za nego trate. Danes je podjetje Masport specializirano za zmogljivo opremo za zunanje delo, kot so kosilnice, drobilniki, kultivatorji. Ponuja pa tudi izdelke za preživljanje prostega časa na prostem, kot so žari in grelniki za terase. Podjetje še naprej uživa v vse večjem ugledu zaradi kakovostnih izdelkov in izvaža v več kot 40 držav po vsem svetu.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.