Na vrtovih gre tako kot pri vzdrževanju parkov in krajine za rezanje podrasti, žaganje lesa in dreves ali čiščenje listnatih površin jeseni. Strokovnjaki in ljubitelji vrtnarjev se radi odločajo za vrtna orodja AL-KO. Resnično priporočilo so zaradi njihove kakovosti, kar so potrdili številni testni inštituti. Naši inženirji iz raziskav in razvoja z nemško  temeljitostjo ustvarjajo vrtnarsko orodje, ki postavljajo trende na različnih področjih uporabe. Vse, da kot vrtnar ali gozdni delavec ne sklepate kompromisov in uživate v delu na zelenici - ne glede na to ali gre za sekanje lesa, cepljenje lesa, rezanje žive meje ali sesanje pobiranje listov.


Puhalniki: Preprosto odpihnite ali posesajte liste in rastlinske

Puhalniki

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.