Originalna dodatna oprema za našo opremo za nego dreves in živih mej

Pri dodatkih vedno uporabljajte originalne dele. S pripomočki AL-KO za nego dreves in žive meje ste optimalno opremljeni za delo okoli svojega doma. V tej kategoriji najdete dodatke, s katerimi lahko optimalno dopolnite svojo napravo AL-KO. Naši visokokakovostni izdelki so popoln način za izboljšanje vaše opreme AL-KO in olajšajo vaše delo, ne glede na to, ali gre za razširitve ali rezervne dele. Še posebej priporočamo nakup naših posebnih olj: učinkovito ščitijo gibljive dele našega vrtnarskega orodja pred prezgodnjo obrabo in izboljšujejo zmogljivost. Za opremo vedno skrbite v skladu z navodili za uporabo in v njej boste uživali zelo dolgo.

Več informacij >

Filter izdelka


30 Najdenih izdelkov:
Št. izdelka: 112093 Majhna zaloga
89,90 €
Št. izdelka: 110863 Majhna zaloga
99,90 €
Št. izdelka: 113974 Majhna zaloga
38,90 €
Št. izdelka: 113978 Majhna zaloga
89,90 €
Št. izdelka: 113819 Kmalu spet na voljo
169,90 €
Št. izdelka: 113697 Majhna zaloga
69,90 €
Št. izdelka: 113696 Kmalu spet na voljo
89,90 €
Št. izdelka: 113079 Takoj na voljo
20,90 €
Št. izdelka: 113973 Majhna zaloga
28,90 €
Št. izdelka: 113977 Majhna zaloga
54,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave
AL-KO Baum- und Heckenpflege Zubehör| Häcksler Messerwechsel
Menjava rezil drobilnika

Da bi dosegli optimalen rezultat drobljenja in preprečili poškodbe naprave, je treba rezila redno menjati.

V nadaljevanju je opisano, kako zamenjati rezilo za drobljenje na primeru našega najbolje prodajanega stroja Easy Crush MH 2800.:

1. Izklopite drobilnik in ga izključite iz električnega omrežja.
2. Odvijte blokirni vijak (slika 1 / št. 1) in odstranite zgornji del drobilnika (slika 1 / št. 2).
3. Odstranite nasprotno rezilo z vodilno ploščo (slika 2 / št. 1) tako, da sprostite tri matice M8 (slika 2 / št. 4).
4. Odvijte poglobljene vijake M8 x 10 (slika 2 / št. 2) in jih odstranite.5.
Odstranite rezila (slika 2 / št. 3) in jih obrnite. Če so noži na obeh straneh tupi, jih zamenjajte.
6. Pritrdite nož (slika 2 / št. 3) s poglobljenimi vijaki M8 x 10 (slika 2 / št. 2) in obrnite ali zamenjajte drugi nož.
7. Nato zamenjajte nasprotno rezilo z vodilno ploščo (slika 2 / št. 1) in privijte matici M8 (slika 2 / št. 4).
8. Na koncu namestite zgornji del drobilnika in ga dobro privijte.

Originalni rezervni deli AL-KO za vaše vrtno orodje 

Različna olja v različnih posodah, nadomestna rezila za drobilnike in pogonski klini za cepilnike hlodov AL-KO so navedeni pod našo dodatno opremo za drobilnike in cepilnike hlodov.

Odkrijte našo široko paleto dodatne opreme za vrtno orodje in orodje za domače mojstre ter se prepričajte o preverjeni kakovosti AL-KO.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.