Zmogljiva pomoč pri prekopavanju in rahljanju zemlje

Z našimi lahko vodljivimi prekopalniki brez težav zrahljate zemljo in jo pripravite za vaše vrtnine in semena - in vse to z manj truda in brez bolečin v hrbtu. Z njimi boste v tla lahko učinkovito vkopali tudi zmlet material z vrta, humusno gnojilo ali šoto, ki tla obogatijo s hranili. Zmogljivi motorji skrbijo, da se naš prekopalnik odlično spopada tudi s težkimi in ilovnatimi tlemi. Ergonomski ročaji vam olajšajo vodenje prekopalnika, zato je sedaj vaše delo na vrtu veliko lažje in hitrejše.

Več informacij >

Filter izdelka
16 Najdenih izdelkov:
Št. izdelka: 113971 Takoj na voljo
569,90 €
Št. izdelka: 113969 Majhna zaloga
359,90 €
Št. izdelka: 113972 Takoj na voljo
649,90 €
Št. izdelka: 127321 Ponovno na voljo od 27.05.2024
899,90 €
Št. izdelka: 113970 Takoj na voljo
499,90 €
Št. izdelka: 127470 Ponovno na voljo od 24.05.2024
1.549,90 €
Št. izdelka: 110495 Ponovno na voljo od 24.05.2024
439,90 €
Št. izdelka: 110494 Ponovno na voljo od 27.05.2024
439,90 €
Št. izdelka: 110742 Ponovno na voljo od 27.05.2024
119,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Vaše prednosti

Motorhacken | AL-KO Sicheitshandhebel

Več varnosti

Nenamerno delovanje rezil za prekopavanje preprečuje zaklenjena varnostna ročica.

Motorhacken | AL-KO Ergonomischer Führungsholm

Ergonomsko prilagojeno delo

Vodilo, ki ga je mogoče individualno prilagoditi vsaki telesni velikosti, zagotavlja sproščeno in olajšano delo. Možnost zasuka vodila vstran (MH 4005 R / 5007 R) vam omogoča, da pri delu ne stopate na že posekano površino.

Motorhacken | AL-KO Hackmesser für feinkrümeligen Boden

Drobljiva zemlja

Posebno oblikovana rezila za prekopavanje v kombinaciji z zmogljivimi motorji zagotavljajo učinkovito obdelovanje tal z drobljivo teksturo.

Motorhacken | AL-KO Nützliche Tipps für Motorhacken

Koristni nasveti

Prekopalniki AL-KO z močnimi bencinskimi motorji in štirimi noži za prekopavanje obdelajo zemljo. Zaradi odlične ergonomsko zasnovane oblike lahko s to zgoščeno močjo upravljate brez velikih naporov.

Dodatne prednosti
| Okretni prekopalniki za rahljanje zemlje in pripravo na setev
|
Nepogrešljiv pomočnik za vse z vrtovi za zelenjavo
| Za dodajanje zmletega materiala, humusa ali šote
|
Odlično delujoči noži za prekopavanje
|
Varen vklop rezalnih nožev z varnostno ročico
|
Ergonomsko primerno delo z nastavljivim vodilom
| Vodilna opora, da stroj ostane na pravi poti
| Močan oprijem tudi na zbitih ali težkih ilovnatih tleh
| Enostavno manevriranje zaradi vzvratne prestave, ki je odvisna od modela


Vrhunec: udobna vzvratna prestava
Nekateri naši prekopalniki imajo vzvratno prestavo. Tako lahko spremenite smer vožnje, kar poveča mobilnost in okretnost stroja. Okretnost prekopalnikov v kombinaciji z močnimi motorji in ergonomskimi vodilnimi ročaji ustvarja odlične pogoje za rahljanje zemlje na vašem vrtu. Utrjena rezila za prekopavanje zanesljivo obdelajo vsako zemljo in jo spremenijo v fino, drobljivo prst, ki je nato pripravljena za nove sadike ali semena. Prihranite si težave z rahljanjem zemlje z lopatami in drugimi ročnimi vrtnarskimi orodji.


Izbira profesionalnega vrtnarja: prekopalnik solo® by AL-KO
Naj gre za velike ali majhne površine, težka ali rahla tla - z delovno globino do 15 cm in širino okopavanja do 75 cm je ta prekopalnik nepogrešljiv pripomoček za urejanje vrta. Ne le da je dobro videti, ampak tudi dober oprijem in do dve prestavi za naprej in eno vzvratno prestavo.

Motorhacken | AL-KO Umgang mit der Motorhacke

Rokovanje s prekopalnikom

Delo z našimi prekopalniki je zelo enostavno. Z naslednjimi nasveti bo delo s tem praktičnim vrtnim pomočnikom še učinkovitejše.

| Uporaba: Največkrat se uporablja za pripravo tal za setev. S prekopalnikom AL-KO lahko s tem opravite zelo hitro, medtem ko bi z lopato in motiko potrebovali več ur. Prekopalnik lahko učinkovito uporabite tudi pri odstranjevanju plevela.

| Tehnični podatki: Naši prekopalniki imajo zmogljiv bencinski motor, ki poganja štiri rezila za prekopavanje. Noži prekopalnika se pomikajo naprej in se zarežejo v zemljo. S tem potegnejo celotno napravo naprej, vrtnar pa jo mora le usmerjati v pravo smer.

| Obdelava tal in gnojenje: Posebej oblikovani noži prekopljejo zemljo, kamor se potem doda gnojilo, semena itd.

| Nastavitev globine oranja: globina oranja se nastavi na zadaj nameščenem nastavku za oranje. Globino je potrebno pravilno nastaviti glede na vrsto in vlažnost tal.

Prekopalniki prekopljejo vse vrste tal

Prekopalnik (to je najpogostejši izraz) se včasih imenuje tudi motokultivator, vrtni kultivator, freza za vrt ali freza za zemljo. V osnovi gre za isto stvar: motorizirano motiko, opremljeno z vodilno palico, občasno z grebenskim plugom in kolesom za prevoz.
 
Prekopalniki AL-KO vam olajšajo delo na vrtu. Za obilen pridelek je potrebna dobro pripravljena in hranljiva zemlja, ki jo lahko z našimi prekopalniki enostavno in udobno vzdržujete.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.