Prihranite z ugodnimi ponudbami AL-KO!

AL-KO Sale ves čas ponuja sveže ponudbe za izbrane znižane izdelke. Tu boste našli najnovejše vrtno orodje za nego trate, dreves in žive meje, črpalke za vodo, obdelovanje zemlje, zimske potrebščine in še veliko več. Ker gre za akcijske izdelke in posebne ponudbe, žal ne moremo zagotoviti stalne razpoložljivosti produktov. Izkoristite izvrstno priložnost in si pod nepremagljivimi pogoji zagotovite preverjeno kakovost AL-KO.

Filter izdelka1 Najdenih izdelkov:
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Prodaja - Promocijski izdelki, posamezni izdelki in posebne ponudbe
V AL-KO Sale -prodaja najdete obsežen izbor posebnih ponudb in izdelkov. Ne glede na to, ali gre za kosilnice, obrezovalnike trave, prezračevalnike trave, verižne žage ali različen pribor: AL-KO Sale -prodaja ves čas ponuja privlačne ponudbe in ugodne cene. Za vsak namen boste našli pravo vrtnarsko orodje.

V skladu z našim načelom »Quality for life« v našem AL-KO Sale prejmete brezkompromisno kakovost po nepremagljivih cenah. Najbolje, da se odločite za takojšen nakup in si zagotovite velike popuste. Ker so nekatera vrtna orodja le del začasne ponudbe, žal ne moremo zagotoviti daljše razpoložljivosti. Promocijske cene so na voljo samo za spletna naročila in ne veljajo pri nakupih v naših prodajalnah.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.