Vrtne igrače za otroke trajnostne kvalitete. Tu najmlajši lahko delajo na vrtu kot veliki

Naše igrače so primerne za igro tudi izven vrta. Pa naj bo to avtomobil na pedala s prikolico ali poganjalec. Najboljša kvaliteta za otroško razgrajanje. Lahko pa tudi pustite otrokom, da vam pomagajo na vrtu ali okoli hiše z mini vrtnim setom ali z mini snežno lopato. Otroška kosilnica zelo dobro posnema zvok košenja trave v zbiralniku za travo in tako daje delu in igri pristen občutek

Več informacij >

Filter izdelka


4 Najdenih izdelkov:
Št. izdelka: 112733 Takoj na voljo
24,90 €
Št. izdelka: 112877 Majhna zaloga
139,90 €
Št. izdelka: 112875 Takoj na voljo
22,90 €
Št. izdelka: 112876 Majhna zaloga
36,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Vaše prednosti

AL-KO for Kids Vorteile | Rasenmäher mit Mähgeräuschen

Kosilnica z zvokom košenja

Mini kosilnica AL-KO for kids oddaja zvoke košnje kot prava kosilnica. Poleg tega pokošeno travo v zbiralni košari odlično imitira vrtinčenje kroglic. To ustvarja pristen občutek dela na vrtu.

AL-KO for Kids Vorteile | Ergonomischer Sitz

Najbolj prijazno do vaših otrok

Izdelki AL-KO for Kids so posebej zasnovani za izpolnjevanje zahtev naših mladih vrtnih sodelavcev. Zaobljeni vogali in robovi zagotavljajo visoko raven varnosti. Za dolgotrajno zabavo med vrtnarjenjem poskrbi tudi ergonomsko zasnovan sedež otroškega traktorja AL-KO Kid Trac.

AL-KO for Kids Vorteile | Kleine Gartenhelfer
AL-KO za otroke - za naše male vrtne sodelavce

Izdelki iz linije AL-KO for Kids so namenjeni predvsem malim vrtnarskim sodelavcem. Naj bo to traktor na pedale ali traktor poganjalec, otroška kosilnica ali mini lopata za sneg: naša spletna trgovina z vrtnim orodjem ponuja veliko izbiro, s katero lahko otroke na igriv način učite o vrtnarjenju. Posebno pozornost namenjamo trajnosti naših izdelkov z vidika materialov in izdelave.

I Zaobljeni vogali in robovi za visoko stopnjo varnosti
I Kid-Trac ali Mini-Traktor s pokrovom, ki se odpre
I Najbolje zasnovana oblika za brezskrbno vrtnarjenje
I Ergonomsko zasnovani in udobni sedeži za brezskrbno vožnjo

Vrtne igrače AL-KO - veselje na vrtu za vaše otroke

Robustna konstrukcija igrač ter zaobljeni vogali in robovi zagotavljajo, da se malčki med igro ne poškodujejo. Zaradi visoke kakovosti in ergonomske oblike igrač AL-KO FOR KIDS so naši izdelki edinstveni. Pri naših igračah je ljubezen v podrobnostih. Opremljene so namreč s posebnimi funkcijami, zaradi katerih so za najmlajše še bolj vznemirljive.

Z izdelki AL-KO FOR KIDS se lahko najmlajši počutijo kot veliki. Z vrtnimi igračami AL-KO lahko najmlajši sodelujejo pri vrtnarjenju. Naj bo poletje ali zima, AL-KO FOR KIDS ima vedno pripravljeno pravo igračo.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.