Varnost

AAL-KO pomeni kakovost! Kakovost, na katero se lahko zanesete in ki v vaše življenje vnaša udobje in veselje - za to stoji inovativno vrtno orodje podjetja AL-KO.

Varnostni listi

Pripravljeni smo varnostni listi za vrtno orodje AL-KO

Varnost| Informacije AL-KO o uredbi REACH

Informacije najdete tukaj

Varnost| AL-KO certifikati

Izvedite več o naših certifikatih

Varnost| Podatki o CO2 AL-KO za bencinske motorje

Pozanimajte se o vrednostih CO2 v bencinskih motorjih, nameščenih v vrtno orodje AL-KO

Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte na  QM.Gardentech@al-ko.com


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.