Kosite na razgibanem terenu in hkrati kosite čisto.

Vse naše grebenaste kosilnice imajo zmogljiv pogon. To zagotavlja hitro in enakomerno delovanje rezil, pritrjenih na rezalno palico. Kljub temu je delo za vas prijetno, saj so naprave iz naše ponudbe dušene proti tresljajem in imajo ergonomska vodila z nastavljivo višino. To pomeni, da velika zemljišča s površino 2.000 kvadratnih metrov niso težava. Široke pnevmatike z dobrim profilom, polžni prenos in izklopljiv pogon omogočajo košnjo v vsakem položaju. S primerno dodatno opremo postane vaša kosilnica AL-KO tudi praktičen pomočnik pri zimskem čiščenju snega.

Več informacij >

Filter izdelka7 Najdenih izdelkov:
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave
Vaše prednosti
AL-KO Beam kosilnice prednosti | Ergonomski ročaj

Vse je pod nadzorom

Ergonomsko oblikovana vodilo, ki jo je mogoče nastaviti z višino, in vibracijam, zagotavlja optimalno ravnanje na terenu in rahlo transport.

AL-KO Beam kosilnice prednosti | nož

Robustna do zadnje podrobnosti

Poleg posebnega ozdravljenega EMS noža z brezstopenjsko nastavljivimi vožnjami, so kosilnice Al-Ko žarka, za katere je značilna kapsulirana gonilnik. Ta tla manj in tako zagotavlja dolgoročno.

Al-ko Vertikutier | Nož

Področja uporabe

Danes grebenske kosilnice niso zanimive le za kmetijstvo in gozdarstvo. Tudi zasebni vrtnarji vse pogosteje uporabljajo takšno napravo: zahvaljujoč pnevmatikam in prednji ter neobvezni vzvratni prestavi je priročna kosilnica. Toda kosilnice s strižnem mehanizmom AL-KO zmorejo še več: z dodatnimi dodatki, kot so snežni listi in snežne verige, so kosilnice praktični pomagači tudi pozimi.

Profesionalna grebenska kosilnica z vrhunsko kvaliteto

Na travnikih z visoko travo in na ekoloških naravnih vrtovih se povprašuje po strojih, kot je ta kosilnica, ki prav tako kot gosta divja zelišča kosi krmno travo.


AL-KO BM grebenska kosilnica

Uravnoteženo ravnotežje strižne kosilnice je izjemno okretno in vam olajša košnjo, tudi na neravnih terenih. Zahvaljujoč premičnemu usmerjevalniku trave na pokrovu ni več trave. ESM noži kosilnic AL-KO so posebej utrjeni in zato izjemno trpežni.

Ergonomsko oblikovano krmilo, nastavljivo po višini in dušeno z vibracijami, zagotavlja optimalno vodenje na terenu in lažji transport. Poleg tega je postavitev trave izboljšana s krajšo razdaljo med kolesom in drogom. Poleg posebej utrjenih nožev z nastavljivimi držali po višini so za kosilnice AL-KO značilni predvsem kot zaprt nosilec. Ta je manj umazan in s tem zagotavlja daljši čas delovanja.


AL-KO Vertikutierer | Benzin Elektro oder Akku
Koristni nasveti

Grebenske kosilnice pogosto uporabljamo tam, kjer ima narava prednost, na primer v naravnih vrtovih ali na večjih travnikih. Posebnost: V nasprotju z rotacijsko kosilnico strižna kosilnica kosi travo, ne da bi jo večkrat odrezala. To pomeni, da ima v kmetijstvu svoje stalno mesto za sekanje krmnih rastlin.

I Ergonomsko krmilo, nastavljivo po višini, vibracijska zaščita
I Zahvaljujoč premičnemu usmerjevalniku trave na pokrovu ohišja kosilnega mehanizma ni več trave
I Za dolgo življenjsko dobo posebej kaljeni ESM noži
I Nastavljiv krmilni ročaj po višini
I Gonilo kosilnega mehanizma je zato manj onesnaženo

Grebenska kosilnica - vodljiva kosilnica za travo na naravnem vrtu

Na travnikih ali v ekoloških naravnih vrtovih je še posebej pomembno, da se uporabljajo samo ustrezni stroji - na primer kosilnice AL-KO, ki kosijo krmno travo in debelo zelišče. S svojo posebno funkcionalnostjo so prava rešitev. Za naše naprave je značilna visokokakovostna kosilnica, ki kosi travo tako, da jo enakomerno hitro premika naprej in nazaj.

To je precej bolj nežno do rezin trave kot jih skrajšati z običajno kosilnico. To omogoča tudi košnjo visoke in vlažne trave. Prednosti kosilnice AL-KO: • Univerzalno uporabna in zelo okretna • Posebno kaljena rezila z zaščito robov • Ekološka košnja • Veliko robustnih detajlov •Uporabite našo trajno kosilno napravo za naravno oblikovanje vrtov in divjih travnikov. Na ta način dajte naravi prostor, da razkrije svojo lepoto.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.