Zmogljivo namakanje vrta z visoko učinkovitostjo

Vrtna črpalka se pogosto uporablja za zalivanje trate in cvetličnih gredic. Poleg tega je črpalka primerna tudi za črpanje vode iz vodovoda, deževnice itd. Povečan tlak je primeren tudi za škropilnice ali vrtne prhe. Za črpalke AL-KO je še posebej značilna visoka učinkovitost, zato naši izdelki izstopajo po učinkovitosti. Od tal so še posebej tihe, tako da vas ne moti hrup delujoče vrtne črpalke. Vgrajeni motorji so izjemno vzdržljivi in zmogljivi, zato ste lahko prepričani o dolgi življenjski dobi. Velik pretok naših vrtnih črpalk govori sam zase. Da bi vam zagotovili največje udobje in varnost med delovanjem, imajo naše vrtne črpalke široke nastavljive noge, nekatere imajo zaščito pred suhim tekom in glave črpalk iz visokokakovostnega nerjavnega jekla. Vgrajeni predfilter XXL lahko preprosto odstranite in očistite. Oprema in funkcije so odvisne od modela.

Več informacij >

Filter izdelka
12 Najdenih izdelkov:
Št. izdelka: 113793 Kmalu spet na voljo
259,90 €
Št. izdelka: 113563 Takoj na voljo
319,90 €
Št. izdelka: 113797 Takoj na voljo
144,90 €
Št. izdelka: 112841 Takoj na voljo
199,90 €
Št. izdelka: 112844 Takoj na voljo
299,90 €
Št. izdelka: 112842 Kmalu spet na voljo
239,90 €
Št. izdelka: 112838 Takoj na voljo
109,90 €
Št. izdelka: 110005 Takoj na voljo
27,90 €
Št. izdelka: 110157 Kmalu spet na voljo
34,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Vaše prednosti

AL-KO Gartenpumpen Vorteile | Umfassender Schutz

Celovita zaščita

Vgrajena zaščita pred suhim tekom učinkovito ščiti črpalko pred morebitnimi poškodbami, če voda ne priteče. Filter XXL, ki ga je enostavno očistiti, prav tako zagotavlja optimalno zaščito pred onesnaženjem.

AL-KO Gartenpumpen Vorteile | Schnelle Installation

Nameščen v kratkem času

Zaradi povratnega ventila, vgrajenega v filter, vrtne črpalke AL-KO še posebej hitro črpajo vodo, zato jih je enostavno zagnati.

AL-KO Gartenpumpen Vorteile | Selbstansaugende Gartenpumpen

Samooskrba

Ne glede na to ali gre za vodnjak, cisterno ali sod za dež - vrtne črpalke AL-KO z vgrajenim sistemom curka v zelo kratkem času brez težav posrkajo vodo. Zato so vedno hitro pripravljene za uporabo.

AL-KO Gartenpumpen Vorteile | Fördertechnik

Visoka učinkovitost, tiho delovanje

Zahvaljujoč petstopenjski visokotlačni tehnologiji z več kot 30-odstotno učinkovitostjo je vrtna črpalka Jet 6000/5 Premium ne le izjemno učinkovita, temveč tudi prijetno tiha z največjim dovoljenim hrupom 73 db (A). Črpalka z izjemno visokim tlakom do 6 barov (60 metrov) doseže tudi največji pretok 6.000 l/h.

AL-KO Gartenpumpen Vorteile | Robustes Gehäuse

Robustno in brez vzdrževanja

Ohišja vrtnih črpalk AL-KO so po želji izdelana iz nerjavnega jekla INOX ali plastike, ojačane s steklenimi vlakni. Zaradi tega so črpalke izjemno robustne in vzdržljive. Medeninasti vložki v priključnih armaturah zagotavljajo trdno povezavo tudi s standardnimi navoji G 1".

AL-KO Gartenpumpen Vorteile | Venturi-System

Vgrajen Venturijev system

Velik sesalni učinek in učinkovit pretok vode zaradi vgrajenega Venturijevega sistema (ni na voljo pri vseh črpalkah).

AL-KO Heckenscheren | Produktlinien
Naše vrtne črpalke

Vrtne črpalke se uporabljajo za varno in priročno zalivanje vrta z razpršilniki, škropilnicami in škropilnimi glavami. So priročni in mobilni ter zagotavljajo močno namakanje tudi na dolge razdalje. Višina sesanja do 8 m ni težava. Vgrajena zaščita pred suhim tekom ščiti črpalko pred morebitnimi poškodbami, če ni dovolj vode. Filter XXL, ki ga je prav tako enostavno očistiti, ščiti pred onesnaženjem znotraj črpalke. Vrtne črpalke AL-KO z večstopenjsko tehnologijo dovajanja, kot je Jet 6000/5 Premium, so pri delovanju še posebej tihe. Črpalke z vgrajenim Venturijevim sistemom, kot je Jet 3600, prepričajo z velikim sesalnim učinkom in učinkovitim pretokom vode.

Preizkušeno in ocenjeno kot "zelo dobro": Vodna črpalka AL-KO Jet 6000/5 Premium , Heimwerker Praxis (05/2013): zelo dobra (1.4)

Pri nas boste našli:

| Vrtne črpalke Premium 
Posebej tihe in energetsko varčne vodne črpalke

| Vrtne črpalke Comfort 
Z vgrajeno zaščito pred suhim tekom in filtrom XXL

| Vrtne črpalke Classic 
Robustne in zmogljive črpalke za vstopni razred

AL-KO Heckenscheren | Gürtel für Akku-Heckenscheren

Prava črpalka za vaše potrebe

Vrtne črpalke Premium
| Vgrajeni predfilter XXL
| Vgrajena zaščita pred suhim tekom
| Zmogljiv in varčen z energijo
| Posebej tiho

Vrtne črpalke Comfort
| Vgrajena zaščita pred suhim tekom
| Vgrajeni predfilter XXL
| Zmogljiv in zanesljiv

Vrtne črpalke Classic
| Enostavno dajanje v obratovanje
| Mobilno in kompaktno
| Odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.