Odtis

Kolofon


Odgovorni upravljavec spletne trgovine AL-KO in odgovoren za vsebino strani področja "Gardentech" ter ponudnik storitev v skladu s 5. členom Zakona o elektronskih medijih (TMG):

AL-KO Gardentech d.o.o.
Obrtnička 3
HR-10000 Zagreb

Direktorji s pravico zastopanja družbe: Joža Frljužec, Thomas Hoffmann

Pristojno sodišče: Okrajn v sodnem registru v Zagrebu
MBS: 080476938
OIB: HR68773269601

Kontakt:
Telefon: 385 1 2371 522
E-Mail: Prodaja@al-ko.hr
www.alko-garden.si

Splošni zakon o enakem obravnavanju (AGG)
Nevtralno poimenovanje oseb glede na spol: zaradi lažje berljivosti ni razlikovanja pri označbah oseb glede na spol (npr. delavec/delavka). Če je v besedilu navedena le ena od obeh različic, ki sta specifični za spol, velja to v smislu enake obravnave načeloma za oba spola.

Avtorske pravice
AL-KO si pridržuje vse pravice do besedil, slik, grafik, zvočnih datotek in animacij, uporabljenih pri oblikovanju spletnih strani. Ti elementi so v veliki večini zaščiteni z avtorskimi pravicami in drugimi zaščitnimi zakoni. Za nekatere elemente, uporabljene pri oblikovanju, veljajo tudi avtorske pravice tretjih oseb. Vsebine spletne trgovine AL-KO brez dovoljenja družbe AL-KO Gardentech d.o.o. ni dovoljeno kopirati, razširjati, spreminjati ali dajati na voljo tretjim osebam v komercialne namene. Iz tega so izvzete datoteke, ki jih AL-KO izrecno ponuja na spletnih straneh za prenos in objavo.


Blagovne znamke
Besedne in figurativne znamke na spletnih straneh družbe AL-KO so večinoma zaščitene s predpisi o blagovnih znamkah. To velja zlasti za logotipe, imena izdelkov in tipske oznake.

Brez jamstva, izjava o izključitvi odgovornosti
Vse spletne strani AL-KO so bile ustvarjene z največjo možno skrbnostjo. Kljub temu AL-KO ne more jamčiti za pravilnost in točnost informacij, ki jih vsebujejo. AL-KO izključuje vso odgovornost za škodo, ki neposredno ali posredno izhaja iz uporabe teh spletnih strani, če ta ne temelji na naklepu ali hudi malomarnosti družbe AL-KO ali njenih izpolnitvenih pomočnikov. Prenos datotek in vnos osebnih podatkov sta na lastno odgovornost uporabnika.

Spletna platforma za reševanje sporov (platforma ORS)Člen 14 (1) Uredbe (EU) št. 524/2013. Spletno reševanje potrošniških sporov, ki velja od 9. januarja 2016, določa obveznost trgovcev s sedežem v Evropski uniji, ki sodelujejo pri pogodbah o spletni prodaji ali storitvah ter spletnih trgih s sedežem v Uniji, da zagotovijo enostavno dostopno mesto na svoji spletni strani ponujajo elektronsko povezavo do platforme ORS.

Spletna platforma za reševanje sporov (ORS) - povezava: "https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage"


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.