Prava naprava za vsako zahtevo

Na področju Gardentecha AL-KO ponuja vsa vrtna orodja, ki jih potrebujete za lep in urejen vrt. V spletni trgovini AL-KO ne odkrijte le široke palete kosilnic, temveč tudi številne druge izdelke za nego trate: od kosilnic in rahljalnikov do vodnih črpalk in še veliko več. Pri nas boste našli tudi različne cepilnike hlodov in motorne žage ter puhala za jesensko čiščenje listja. Z močnimi motornimi okopalniki AL-KO obdelovanje zemlje na vašem vrtu postane otroška igra. Odkrijte našo bogato ponudbo in kupujte neposredno tukaj v naši interni spletni trgovini ali pri enem od številnih trgovinskih partnerjev.

Filter izdelka


532 Najdenih izdelkov:
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.