Nova trata poenostavljena

Vrtni valjar AL-KO GW 50 vas podpira pri postavitvi ali ponovni zasaditvi trate. Najprej z njo utrdite zemljo, nato seme z valjarjem vtisnete v zemljo. Na ta način lahko seme optimalno raste in je zaščiteno pred dežjem, vetrom in živalmi.

Več informacij >

Filter izdelka2 Najdenih izdelkov:
Št. izdelka: 119104 Takoj na voljo
129,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Vaše prednosti

AL-KO Gartenwalze Vorteile | Bodenverfestigung- und ausdrücken

Enostavno do novega travnika

Za utrjevanje terena pred setvijo in teptanje zemlje s semeni po setvi, da travno seme ostane na svojem mestu.

AL-KO Gartenwalze Vorteile | Befüllung mit Sand oder Wasser

Polnjenje po potrebi

Vrtni valj AL-KO lahko po potrebi napolnite s peskom ali z vodo. Pri polnjenju s peskom je mogoče doseči težo 120 kg, pri polnjenju z vodo pa 72 kg.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.