Električni generatorji in generatorji v sili: za prosti čas, hobi in v primeru izpada električne energije

Zaradi aktivnejšega preživljanja prostega časa in vse pogostejših ekstremnih naravnih nesreč postaja neodvisnost od stacionarnih virov energije vse pomembnejša - tudi v zasebni sferi. Rešitev: od omrežja neodvisen generator električne energije, ki z bencinskim motorjem kadar koli in kjer koli zagotavlja želeno električno energijo. Ne glede na to, ali želite zagnati računalnik na oddaljeni počitniški lokaciji ali potrebujete elektriko po neurju, da izčrpate klet ali popravite škodo, ki jo je povzročilo neurje. Idealno za osnovno oskrbo v hiši med izpadom električne energije. Imamo pravi generator za vsako uporabo, kot so kampiranje in karavaning, obrt in kmetijstvo, gradbišča ter vrt in hobi..

Več informacij >

Filter izdelka
5 Najdenih izdelkov:
Št. izdelka: 130930 Takoj na voljo
549,90 €
Št. izdelka: 130932 Takoj na voljo
1.049,90 €
Št. izdelka: 130931 Takoj na voljo
649,90 €
Št. izdelka: 130933 Takoj na voljo
1.049,90 €
Št. izdelka: 113346 Takoj na voljo
79,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Vaše prednosti

AL-KO Stromgeneratoren Vorteile | Egal wann und wo

Kjerkoli in kadarkoli

Zaradi aktivnejšega preživljanja prostega časa in vse pogostejših naravnih nesreč postaja neodvisnost od stacionarnih virov energije vse pomembnejša - tudi v zasebni sferi. Možna rešitev: od omrežja neodvisen generator elektrike, ki z bencinskim motorjem kjerkoli in kadarkoli zagotavlja potrebno električno energijo.

AL-KO Stromgeneratoren Vorteile | Inverter und Generatoren

Inverterji / generatorji

Z generatorji AL-KO lahko električne naprave upravljate neodvisno od javne oskrbe z električno energijo. Za posebno občutljive naprave, kot so prenosni računalniki ali televizorji, so inverterji zaradi svoje posebne zasnove in neodvisnosti od nihanja števila vrtljajev motorja najprimernejši, saj zagotavljajo zelo stabilno frekvenco.

Dobri razlogi za nakup električnih generatorjev AL-KO

Vse naše generatorje poganja bencin, zato jih preprosto napolnite, vklopite in pridobivate energijo. Odvisno od modela, imajo generatorji lahko rezervoar s 4, 15 ali 25 litri. To jim omogoča moč do največ 5,5 kW in čas delovanja do 14 ur.

Za nujne primere, med nevihtami, pri delu v naravi, za spontane zabave ali počitnice v neokrnjeni naravi - uživajte v neodvisnosti z električnim generatorjem AL-KO.

Dodatne prednosti:
I Neodvisnost od električnega omrežja
I Velika fleksibilnost
I Kompaktna zasnova
I Raznolika področja uporabe
I Minimalne potrebe pri vzdrževanju

Kako izbrati pravi generator

Da ugotovite, kateri generator ustreza vašim potrebam, si oglejte oznako s porabo električne energije. Pri tem velja: večja kot je moč priključenih porabnikov elektrike, mora biti večja tudi moč generatorja.

Drugo merilo so potrebe glede kakovosti električne energije: če je za delovanje občutljivih naprav, kot so računalniki, potrebna visokokakovostna električna energija, je prava izbira inverter. Če pa želite upravljati le svetlobne vire in stroje, zadostuje agregat. Inverterski generatorji so naprave s posebno napredno tehnologijo: zaradi spremenljive hitrosti motorja in generatorja proizvajajo neprekinjeno moč z zelo natančno sinusno izhodno napetostjo.

Pri podjetju AL-KO so na voljo sledeči generatorji:

INVERTER

Primeri uporabe
I Kampiranje, avtodomi in prikolice, čolni
I Vrtnarjenje in prosti čas
I Računalniki, prenosniki, Hi-Fi in televizijski sprejemniki

Koristni nasveti
I Majhne velikosti, lahki in tihi
I Mobilni in z majhno porabo goriva
I Idealni za porabnike elektrike, kot so računalniki, televizorji ali klimatske naprave


AGREGATI

Primeri uporabe
I Obrt in kmetijstvo
I Vrtnarjenje in prosti čas
I Gradnja in razsvetljava

Koristni nasveti
I Visoka vzdržljivost in zmogljivost
I Minimalne potrebe pri vzdrževanju
I Idealno za napajanje običajnega električnega orodja in svetlobne opreme

Električni generatorji in zasilni električni generatorji za vse vaše potrebe

Z izdelki podjetja AL-KO ustvarite prostor zase, saj so naši električni generatorji prilagojeni za raznolika področja uporabe. Če želite praznovati na vašem vrtu ali zelenici, vam naše naprave zagotavljajo prijetno osvetlitev in zanesljivo delovanje glasbene opreme. V ta namen generatorji elektrike prepričajo s svojo kompaktnostjo in tihim ter zmogljivim štiritaktnim motorjem.  Zato lahko naše električne generatorje vzamete na izlete z ladjo ali jih uporabljate pri motornih športih. V naši ponudbi boste našli lahek inverter s težo 21 kilogramov in različne agregate z največ 88 kilogrami. Vaša izbira je odvisna od priključenih porabnikov in želene kakovosti električnega toka. Naprave, kot je AL-KO 3500 C, so idealne za kampiranje in avtodome, na gradbiščih ali v kmetijstvu za osvetlitev in stroje.  Za napajanje prenosnega računalnika ali drugih bolj občutljivih naprav vam priporočamo inverter.

Zmogljivi viri enerrgije z bencinskim motorjem

Zato električni generatorji prepričajo s svojo kompaktnostjo in tihim ter zmogljivim štiritaktnim motorjem. Naši generatorji so zato idealni tudi za izlete z ladjo ali ukvarjanje z motornimi športi. V naši ponudbi boste našli lahek inverter s težo 21 kilogramov in različne agregate z največ 88 kilogrami. Vaša izbira je odvisna od priključenih porabnikov električne energije in želene kakovosti napajanja. Naprave, kot je AL-KO 3500 C, so idealne za kampiranje in avtodome, na gradbiščih ali v kmetijstvu za osvetlitev in stroje. Za napajanje prenosnega računalnika ali drugih bolj občutljivih naprav vam priporočamo inverter.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.