Vsestranska uporaba - z akumulatorjem ali bencinskim motorjem

Za delo na tleh ali na višini: Z nastavki za kovinsko rezilo, glavo za košenje z nitko, dodatek za višje obrezovanje, škarje za živo mejo in škarje za visoko živo mejo je večnamensko orodje Multi-Tool idealno opremljeno za vse vrste del na vrtu in okoli njega. Zmogljiva osnovna enota je na voljo z bencinskim ali akumulatorskim motorjem.

Več informacij >

Filter izdelka
10 Najdenih izdelkov:
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Vaše prednosti

Multitool | AL-KO Viele Möglichkeiten mit dem Multitool

Eno orodje - veliko možnosti

Košnja in obrezovanje trave, vej ali žive meje z enim samim orodjem.

Multitool | AL-KO Multitool mit Akku-Gürtel BBA 40

Kot pero lahek in vsestranski pripomoček

Majhna teža v kombinaciji z ergonomsko oblikovanim ročajem zagotavlja zanesljivo rokovanje z večnamenskim orodjem. Nasvet: Multifunkcijsko orodje Easy Flex lahko kombinirate tudi s pasom za akumulatorje BBA 40

Multitool | AL-KO Mobil einsetzbar

Mobilnost pri delu z napravo

Tiho in brez nadležnega kabla: Multifunkcijsko orodje Multitool je zelo prilagodljivo. 

Multitool | AL-KO Multitool im Nu in Zwei

V trenutku pospravljeno

Multifunkcijsko orodje Multitool lahko v trenutku razstavite, da porabite manj prostora pri shranjevanju ali pri prevažanju.

Multitool | AL-KO Multitool im Einsatz

Praktičen pomočnik za številna opravila

Več funkcij v enem orodju: Multifunkcijsko orodje Multitool AL-KO in solo® by AL-KO vam omogoča s številnimi različnimi nastavki, da z le enim osnovnim orodjem opravljate več različnih del. Odvisno od modela so na voljo nastavki, kot so glava za košenje z nitko, rezilo, žaga za obrezovanje z podaljšanim držalom, škarje za obrezovanje visoke žive meje ali škarje za živo mejo. To pomeni, da je multifunkcijsko orodje Multi-Tool idealno opremljeno za vsa dela na vrtu in izven njega. Multifunkcijsko orodje lahko zaradi zložljivega držala v hipu razstavite in tako porabite manj prostora pri shranjevanju ali prevozu v prtljažniku.

| Pri Multi-Toolu je možna uporaba s kovinskim rezilom, z glavo za košenje z nitko, z žago za obrezovanje z daljšim ročajem, podaljšanim držalom za rezanje žive meje ali nastavkom za rezanje žive meje
|
Zmogljivo osnovno orodje s sistemom kose
| Lahko z akumulatorskim ali bencinskim motorjem
| Zložljivo držalo za enostaven transport in shranjevanje

Glava za košenje z nitko: Za obrezovanje in košenje visoke trave
Rezilo: Za košenje visoke trave in grmičevja
Žaga za obrezovanje z daljšim ročajem: za obrezovanje vej na visokih mestih na drevesih
karje za živo mejo: za priročno obrezovanje visokih živih mej

Naš nasvet: Akumulator iz družin Energy Flex lahko uporabite tudi v številnih drugih orodjih.

Večnamenski pomočnik na vašem vrtu

Multifunkcijsko orodje je idealno, če želite na vrtu opravljati več različnih del. Več različnih funkcij v enem orodju. Osnovno orodje z različnimi nastavki vam omogoča, da z enim vrtnim orodjem opravite več opravil. V naši spletni trgovini z vrtnim orodjem lahko kupite multifuncijsko orodje z akumulatorskim ali bencinskim motorjem.

Za udobno delo so orodja AL-KO opremljena z ergonomsko oblikovanim ročajem. Krmilne enote so vgrajene v ročaj, kar vam omogoča odličen nadzor nad orodjem v vsakem trenutku. Delo olajšajo tudi udobne naramnice. Ko končate z delom, lahko ročaj iz visokokakovostnega in odpornega aluminija v trenutku razstavite. Zato je multifunkcijsko orodje enostavno za prenašanje in shranjevanje.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.