Snežna freza AL-KO SnowLine 700 E

Številka izdelka: 112931 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Kompaktna armaturna plošča z vgrajenim žarometom
  • Ogrevani ročaji za tople roke
  • Močan, varčen bencinski motor z električnim zagonom
  • Vrtljiv izmetni jašek
  • Pogon koles s 6 prestavami naprej in 2 prestavama nazaj

Snežna freza s pnevmatikami z grobim profilom je idealen stroj za odstranjevanje snaga iz okolice hiše in dvorišča, parkirišč in odlagalnih površin.


Preprosto opravljena zimska opravila zahvaljujoč snežni frezi 700E

Z bencinsko snežno frezo 700 E SnowLine se naporno zimsko delo spremeni v sproščujoče gibanje na svežem zraku. Sneg preprosto odstranite s frezo, namesto da ga prelagate z lopato. Tudi večja količina snega ali skorjast sneg ne zaustavita te snežne freze. Poleg tega lahko uživate v udobju funkcij, npr. električni zagon, ogrevani ročaji in možnost vklopa pogona. Zahvaljujoč dovršeni tehnologiji motorjev in frez vam naša snežna freza predstavlja zanesljivega in zmogljivega partnerja v mrzlih zimskih dneh.


Tehnične podrobnosti bencinske snežne freze 700E

Zahvaljujoč kompaktni armaturni plošči z vgrajenim žarometom z lahkoto dosežete vse pomembne ročice in stikala. Medvedje močan motor snežne freze 7,8 kW z delovno prostornino 375 cm3 ima zaradi tehnologije OHV z zgoraj nameščenimi ventili odličen izkoristek, kar je kljub veliki moči opaziti pri zelo varčnem delovanju. Širina frezanja znaša 70 cm, višina zajemanja snega do krepkih 54,5 cm. Odvisno od strukture snega se sneg odmetava do razdalje 15 m skozi vrtljiv izmetni jašek. Pogon koles je od tega neodvisen, zato se snežna freza enakomerno pomika naprej in odmetava sneg. Pnevmatike z grobim profilom zagotavljajo dober oprijem s podlago in preprosto manevriranje tudi v najzahtevnejših okoliščinah. Z močnim OHV-motorjem in možnostjo vklopa pogona koles s 6 prestavami naprej in 2 prestavama nazaj se 2-stopenjska snežna freza (polž in izmetno kolo) SnowLine 700 E odlikuje z zelo preprostim rokovanjem. Posebej priporočljiv v temnih zimskih dneh: vgrajen žaromet in možnost izbire zagona motorja s potegom vrvice ali električno 230 V.


Nakup bencinske snežne freze 700 E SnowLine in druge možnosti

Kupite zdaj bencinsko snežno frezo 700 E SnowLine pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Snežna freza je idealen stroj za odstranjevanje snaga iz okolice hiše in dvorišča, parkirišč in odlagalnih površin. Če potrebujete snežno frezo z večjo širino frezanja in večjo delovno prostornino, vam nudimo snežno frezo AL-KO SnowLine 760. Za manjše zahteve pri nas dobite snežno frezo AL-KO SnowLine 620 E II.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Moč v kW 7.8 KW
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 375
Število gibov motorja o/mon 2000
Število valjev motorja 1
Električni zagon DA
Autochoke voljo DA
Linija izdelkov Premium
Length in cm (Out of Box) 134 CM
Height in cm (Out Of Box) 115 CM
Width in cm (Out Of Box) 74 CM
Tip pogona Bancin
Grelni ročaji DA
Vibracije ahw (m/s^2) 5.89
Predgrelnik zraka, zimsko delovanje NE
K vrednost (m/s^2) 1.5
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 103
Višina dovoda v cm 54 CM
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 86
Premer kolesa v palcih 15
Neto teža v kg 118 KG
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 3
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 105
Število delovnih višin 2 ST
Delovna širina v cm 70 CM
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.