Kosilnice za mulčenje - okolju prijazna nega

Mulčenja in stranski izmet v enem

Ekološka nega trate zahvaljujoč organskemu gnojilu in zato brez odlaganja pokošene trave

Kolesa XL – nežna do vaše travnike in elegantnega dizajna

Ekološki način nege travnikov

Kako deluje mulčenje?

Med mulčenjem se pokošena trava vrže navzgor znotraj kosilnice, fino seseklja s posebnim rezilom in odpihne nazaj na trato kot naravno gnojilo – to povrne naravna hranila v trato in jo zaščiti pred izsušitvijo.

VAŠE PREDNOSTI

| XL kolesa, ki so nežna na vaši trati

| Priročna nastavitev višine košnje

| Ergonomsko krmilo

| 2INONE funkcija (mulčenje,in stranski izmet trate)

HITRA NASTAVITEV

VIŠINE

Višino košnje lahko hitro in enostavno spremenite na vsaki osi. Osi polne širine nudijo stabilnost in popolnoma ravno gibanje koles.

MULČIRANJE ALI

STRANSKI IZMET

Če je potrebno, npr. ko je trava po vrnitvi s počitnic zelo dolga ali ko delate na pašnikih ali sadovnjakih, lahko kosilnico za mulčenje enostavno spremenite v funkcijo stranskega praznjenja.

POGON NA

SPREDNJA KOLESA

Energetsko varčna alternativa je uporabna predvsem na hribovitem terenu. Pri manevriranju se lahko prednja kolesa dvignejo čisto od tal, pri čemer je pogon še vedno aktiviran, kar omogoča vrtenje kosilnice (model SP-A).

VEČJI, BOLJŠI

Pnevmatike ščitijo trato in zagotavljajo optimalno udobje pri košnji.

Pogonjena sprednja kolesa XL modela SP zagotavljajo tudi optimalen oprijem na vaši trati in vam pomagajo pri opravljanju dela z lahkoto.p>

Št. izdelka: 119836 Kmalu spet na voljo
379,90 €
Št. izdelka: 119835 Kmalu spet na voljo
469,90 €

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.