Pobarvanke

Barvanke

Ko mama in oče delata na vrtu ali ko čas ne mine na dopustu, otrokom ni treba biti dolgčas. Tukaj prenesite naše kul strani za barvanje AL-KO in jih takoj obarvajte.

Nato objavite svoje umetniško delo na Facebooku ali Instagramu pod našim hashtagom #stayingarden in nas omenite s @alkogardentech Zelo se veselimo vaših prispevkov!

Družinska zabava na vrtu  | AL-KO Pobarvanke za otroke

Družinska zabava na vrtu

Košnja s traktorjem | AL-KO Pobarvanke za otroke

Košnja s traktorjem

Prekopate vrt | Pobarvanke za otroke

Prekopate vrt

Robotska kosilnica Robolinho® v akciji | Pobarvanke za otroke

Robotska kosilnica Robolinho® v akciji

 Lep vrtnar |Pobarvanke za otroke

Lep vrtnar

 Vodna zabava na vrtu | Pobarvanke za otroke

Vodna zabava na vrtu


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.