Traktorska kosilnica T 22-103.9 HD-A V2 Limited Edition

Številka izdelka: 127554 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Največje udobje zahvaljujoč preglednemu upravljanju
  • Mulčenje kot opcija s klinom za mulčenje
  • Zanesljiv rezalni mehanizem z dvema kroglično uležajenima nožema
  • Široka kolesa za odličen stik s podlago
  • Zvočni signal za pravočasno praznjenje koša
  • Vklj. Žarometi s svetlimi LED, kot tudi odbijač

Odkrijte lepe strani košnje z našo traktorsko kosilnico solo® by AL-KO. Traktorska kosilnica T 22-103.9 HD-A V2 Limited Edition je idealen pripomoček za nego velikega vrta.


Traktorska kosilnica T 22-103.9 HD-A V2 Limited Edition

Kakovostni sestavni deli, razviti v Nemčiji in izdelani v Avstriji: to je prednost traktorske kosilnice T 22-103.9 HD-A V2 Limited Edition. S to zmogljivo traktorsko kosilnico je košnja velike površine učinkovita in zlasti zelo udobna. Zaradi obsežnega pribora, npr. kompleta za mulčenje, odlagalnika redi, snežnega pluga itd., in lahko odstranljivega rezalnega mehanizma je traktorska kosilnica vsestransko uporaben stroj poleti in pozimi. Kdor išče traktorsko kosilnico, ki je primerna za razne vrste dela, bo s tem izdelkom zagotovo zadovoljen.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T 22-103.9 HD-A V2 Limited Edition

Največja traktorska kosilnica iz serije Comfort je s svojo širino rezanja 103 cm izjemno primerna za hitro in učinkovito košnjo velikega vrta. Pogon našega delovnega T 22-103.9 HD-A V2 Limited Edition je izveden z 2-valjnim motorjem AL-KO Pro z močjo 12,2 kW. Višino rezanja je mogoče z enim ročajem nastavljati v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Obstojen kroglično uležajen rezalni mehanizem iz jeklene pločevine vsebuje dva noža, ki zagotavljata čisto rezanje trave. Mehanizem je mogoče preprosto odstraniti. Na sprednjo stran traktorske kosilnice T 22-103.9 HD-A V2 Limited Edition je pozimi mogoče namestiti snežni plug. Velike pnevmatike z velikostjo do 18 zagotavljajo dober stik s podlago in zanesljivo napredovanje na vsakem terenu in podlagi. S teleskopsko ročico je neposredno z nastavljivega voznikovega sedeža mogoče preprosto prazniti koš velikosti 250 l. Zvočni signal pravočasno opozori na praznjenje koša. K še večjemu udobju pripomorejo tudi odlično oprijemljiv volan, žaromet s svetlimi LED in pregledni upravljalni elementi.


Nakup traktorske kosilnice T 22-103.9 HD-A V2 Limited Edition in druge možnosti

Traktorska kosilnica T 22-103.9 HD-A V2 Limited Edition je idealen pripomoček za nego velike travne površine. Udobna, učinkovita in z odličnimi rezultati dela: z njo odkrijete lepe strani košnje. Če iščete traktorsko kosilnico z manjšo širino rezanja (93 cm),vam priporočamo model T16-93.7 HD V2 Comfort. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.

Tehnični podatki

Funkcijo 3v1
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Vrsta kosišča Standardno
Mulčenje Opcija
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
S tvrdim košem DA
Prostornina koša v l 220
K vrednost (m/s^2) 2
Povratne hitrost max km/h 4
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Vibracije ahw (m/s^2) 2
Prestrezanje DA
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Elektronsko praznjenje košare NE
Vrsta zaslona nima
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
Izmet na stran NE
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Differential lock NE
Prenos Nožni hidrostat T3
Številov noža 2
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Delovna luč LED
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Moč naprave v kW 12.2
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Hitrost vožnje naprej km/h 9
primeren za površine do m2 8000
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov COMFORT pro
Delovna širina v cm 103
Širina reza v cm 103
Model motorja Model motorja
Moč v kW 12.2
Kubična motorja v ccm 708
Tip motorja 4-taktni
Število gibov motorja o/mon 2450
Število valjev motorja 2
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.