Traktor AL-KO 18-103.2 HD Comfort

Številka izdelka: 123016 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 2IN1funkcija: mulčenje in lovljenje
  • Zmogljiv, robusten in kakovosten motor Briggs & Stratton z nizkimi vibracijami
  • Optimalen položaj sedenja za enostaven dostop do upravljal z udobno nizko stopnico
  • Nožni hidrostat z ergonomsko razporejenimi pedali
  • Kosilna enota z dvema reziloma, nameščena na krogličnih ležajih za nemoteno delovanje
  • Elektromagnetna sklopka rezila
  • Funkcija mulčenja z zaporo za mulčenje, ki jo je mogoče praktično shraniti na kosilnico
  • Široka kolesa za optimalen oprijem

Udobna in učinkovita košnja z traktorskom kosilnicom  AL-KO Comfort 18-103.2 HD.

Visokokakovostne komponente, razvite v Nemčiji in izdelane v Avstriji: tako se predstavlja traktor za trato AL-KO Comfort 18-103.2 HD. Ta traktor za trato je zelo okreten, zato se odlično znajde na večini vrtov. Bogata dodatna oprema traktorja za trato, kot so deflektor, snežni nož, voziček za prikolico in še veliko več, ter zlahka odstranljiva kosilna plošča ga naredijo večnamenskega poleti in pozimi. Če iščete udoben traktor za košnjo za skoraj vse namene, je ta izdelek najboljša izbira.

Mulčenje ali lovljenje - prilagojeno vašim potrebam.

Traktor za trate iz kategorije Comfort je s svojo širino košnje 103 cm popolnoma primeren za učinkovito in hitro košnjo velikih travnikov (do 6000 m²). Travni traktor AL-KO Comfort 18-103.2 HD poganja zmogljiv, robusten motor Briggs&Stratton Powerbuilt 4175 z močjo 8,5 KW in nizkimi vibracijami. Višino košnje lahko hitro in enostavno nastavite z ročajem v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Trpežna kosilna pločevina iz jeklene pločevine vključuje dva rezila za čisto košnjo trave in jo je mogoče odstraniti v nekaj preprostih korakih. To omogoča hitro čiščenje in prihranek časa pri vzdrževanju rezil.

Če želite pri tem traktorju uporabljati dodatno funkcijo mulčenja (vložek za mulčenje, št. izdelka 119656), ga lahko prestavite brez orodja. Brezstopenjski nožni hidrostat omogoča sproščeno košnjo zaradi ergonomsko razporejenih pedalov in optimalnega položaja sedenja. Velik zbiralnik s prostornino 220 l lahko s teleskopsko ročico udobno izpraznite s sedeža.

Na sprednji del traktorja kosilnice AL-KO Comfort 18-103.2 HD lahko pozimi pritrdite tudi snežni nož. Z dodatno opremo, kot so naš vrtni valjar, kombinirana prikolica in trosilnik gnojil, vam ta traktor za trato pomaga tudi pri nadaljnjem delu poleti. Izjemno velike 18-palčne pnevmatike pogonske osi zagotavljajo dober oprijem in hitro napredovanje na vseh površinah in terenih. Volan z enostavnim oprijemom in pregledno razporejenimi upravljalnimi elementi zagotavlja dodatno udobje.

Nakup traktorja za trato AL-KO Comfort 18-103.2 HD in alternativnih napra

Traktor za trato Comfort 18-103.2 HD zdaj kupite v naši spletni trgovini. Če želite traktor za trato z manjšo širino košnje (93 cm), vam priporočamo traktor za trato AL-KO Easy 15-93.2 HD-A.

Naš nasvet: Ta traktor za trato Comfort 18-103.2 HD je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo pozimi in poleti.

 

 

Tehnični podatki

Moč naprave v kW 8.5
Mulčenje Opcija
Povratne hitrost max km/h 3.5
Differential lock NE
S tvrdim košem DA
primeren za površine do m2 6000
Prostornina koša v l 220
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
Funkcijo 2v1
Elektronsko praznjenje košare NE
Prenos Nožni hidrostat T2
K vrednost (m/s^2) 2
Prestrezanje DA
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Hitrost vožnje naprej km/h 8
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Številov noža 2 ST
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Vrsta zaslona nima
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Vrsta kosišča Standardno
Delovna luč opcija
Izmet na stran NE
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Delovna širina v cm 103
Širina reza v cm 103
Model motorja Model motorja
Moč v kW 8.5
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 500
Število gibov motorja o/mon 2450
Število valjev motorja 1
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.