Traktor AL-KO 18-103.2 HD Comfort

Številka izdelka: 123016 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 2IN1funkcija: mulčenje in lovljenje
  • Zmogljiv, robusten in kakovosten motor Briggs & Stratton z nizkimi vibracijami
  • Optimalen položaj sedenja za enostaven dostop do upravljal z udobno nizko stopnico
  • Nožni hidrostat z ergonomsko razporejenimi pedali
  • Kosilna enota z dvema reziloma, nameščena na krogličnih ležajih za nemoteno delovanje
  • Elektromagnetna sklopka rezila
  • Funkcija mulčenja z zaporo za mulčenje, ki jo je mogoče praktično shraniti na kosilnico
  • Široka kolesa za optimalen oprijem

Udobna in učinkovita košnja z traktorskom kosilnicom  AL-KO Comfort 18-103.2 HD.

Visokokakovostne komponente, razvite v Nemčiji in izdelane v Avstriji: tako se predstavlja traktor za trato AL-KO Comfort 18-103.2 HD. Ta traktor za trato je zelo okreten, zato se odlično znajde na večini vrtov. Bogata dodatna oprema traktorja za trato, kot so deflektor, snežni nož, voziček za prikolico in še veliko več, ter zlahka odstranljiva kosilna plošča ga naredijo večnamenskega poleti in pozimi. Če iščete udoben traktor za košnjo za skoraj vse namene, je ta izdelek najboljša izbira.

Mulčenje ali lovljenje - prilagojeno vašim potrebam.

Traktor za trate iz kategorije Comfort je s svojo širino košnje 103 cm popolnoma primeren za učinkovito in hitro košnjo velikih travnikov (do 6000 m²). Travni traktor AL-KO Comfort 18-103.2 HD poganja zmogljiv, robusten motor Briggs&Stratton Powerbuilt 4175 z močjo 8,5 KW in nizkimi vibracijami. Višino košnje lahko hitro in enostavno nastavite z ročajem v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Trpežna kosilna pločevina iz jeklene pločevine vključuje dva rezila za čisto košnjo trave in jo je mogoče odstraniti v nekaj preprostih korakih. To omogoča hitro čiščenje in prihranek časa pri vzdrževanju rezil.

Če želite pri tem traktorju uporabljati dodatno funkcijo mulčenja (vložek za mulčenje, št. izdelka 119656), ga lahko prestavite brez orodja. Brezstopenjski nožni hidrostat omogoča sproščeno košnjo zaradi ergonomsko razporejenih pedalov in optimalnega položaja sedenja. Velik zbiralnik s prostornino 220 l lahko s teleskopsko ročico udobno izpraznite s sedeža.

Na sprednji del traktorja kosilnice AL-KO Comfort 18-103.2 HD lahko pozimi pritrdite tudi snežni nož. Z dodatno opremo, kot so naš vrtni valjar, kombinirana prikolica in trosilnik gnojil, vam ta traktor za trato pomaga tudi pri nadaljnjem delu poleti. Izjemno velike 18-palčne pnevmatike pogonske osi zagotavljajo dober oprijem in hitro napredovanje na vseh površinah in terenih. Volan z enostavnim oprijemom in pregledno razporejenimi upravljalnimi elementi zagotavlja dodatno udobje.

Nakup traktorja za trato AL-KO Comfort 18-103.2 HD in alternativnih napra

Traktor za trato Comfort 18-103.2 HD zdaj kupite v naši spletni trgovini. Če želite traktor za trato z manjšo širino košnje (93 cm), vam priporočamo traktor za trato AL-KO Easy 15-93.2 HD-A.

Naš nasvet: Ta traktor za trato Comfort 18-103.2 HD je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo pozimi in poleti.

 

 

Vaše prednosti

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Stepless hydrostatic transmission

Stepless hydrostatic transmission

Its self-lubricating hydraulic pump makes it low-maintenance and extraordinarily robust. The special thing about it is that you can regulate the speed as well as the forward and reverse direction steplessly. There is no need for clutching and shifting.

Electromagnetic blade clutch

Electromagnetic blade clutch

If the blade should be switched on or off, the user activates a toggle switch, which switches the drive of the belt on or off. The reaction time of the electromagnetic clutch is very direct and the construction is particularly durable.

Improved box frame

Improved box frame

The improved box frame makes it easier to attach and detach the grass catcher box. In addition, it ensures that less force is required to empty the box, including an additional lock for perfect fixing of the grass catcher box in use.

Mowing while driving backwards

Mowing while driving backwards

By activating this button, the mowing deck also runs when driving backwards. This enables easier manoeuvring as well as working with the tractor.

Toolless adjustable seat

Toolless adjustable seat

The seat of the ride-on mower can be conveniently adjusted without tools. All you have to do is open two wing screws and move the seat.

Izjemno močan okvir

Izjemno močan okvir

Odporen na torzijo, trpežen in zelo stabilen okvir – prenese največje obremenitve. Prefinjena konstrukcija za zaščito gibljivih delov.

Acoustic fill level indicator

Acoustic fill level indicator

The large-volume gras catcher box warns the user with an acoustic signal as soon as the box is full.

Attractive design

Attractive design

The attractive appearance and the high-quality workmanship make our lawn tractors visual eye-catchers - and that permanently.

Tehnični podatki

Delovna širina v cm 103 CM
Tip pogona Bancin
Model motorja B&S Powerbuilt 4175
Kubična motorja v ccm 500
Moč v kW 8.5 KW
Število gibov motorja o/mon 2450
Prenos Nožni hidrostat T2
Neto teža v kg 222 KG
Električni zagon DA
Število valjev motorja 1
Povezljivost nima
Prostornina koša v l 220 L
dim. Višina cm brez škatle 118 CM
dim. Širina cm brez škatle 116 CM
Vrsta zaslona Nima
Elektronsko praznjenje košare NE
dim. Dolžina cm brez škatle 190 CM
Bruto teža v kg 282 KG
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
primeren za površine do m2 6000 QM
Višina reza min / max v mm 30 - 80 MM
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 8 L
Funkcijo 2v1
Mulčenje Opcija
Izmet na stran NE
Premer prednjega kolesa v palcih 15X6.0-6
Premer zadnjega kolesa, palec "352 18X8.5-8
Hitrost vožnje naprej km/h 8 KMH
Povratne hitrost max km/h 3.5 KMH
Vrsta kosišča Standardno
Zapora diferenciala NE
Moč naprave v kW 8.5
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Komplet za naknadno vgradnjo za pametno povezavo no retrofit kit available
Primer NE
Delovna luč opcija
Mera dolžina karton cm 196.5 CM
Autochoke voljo NE
Širina reza v cm 103 CM
Linija izdelkov Comfort
Front bumper optional
Znamka AL-KO
Navodila za uporabo Download (33.68MB)
Izjave o skladnosti Download (209.55KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.