Robotska kosilnica AL-KO Robolinho® 500 E

Številka izdelka: 119950 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Popolnoma samodejno kosi površino do 500 m². Izjemno tiha s 60 dB(A)
  • Varnostna senzorika jo varuje pred poškodbami in krajo
  • Enostavna namestitev in upravljanje
  • Učinkovit rezalni mehanizem z dvojnimi noži. Zahvaljujoč učinkovitemu profilu koles je kos tudi vzponu do 45 %
  • Izredna okretnost in majhna teža. Obvlada prehode, ki so širši od 60 cm
  • Mejna žica (100 m) in klini za tla (90 kos) so v obsegu dobave

Majhna, kompaktna in agilna. Robolinho® 500 E neguje vaš vrt popolnoma samodejno. Uživajte v svojem prostem času, ko robotska kosilnica dela za vas.


Mali tehnični čudež – robotska kosilnica Robolinho® 500 E

Kosilnico Robolinho® 500 E so razvili naši inženirji v Nemčiji, izdelali so jo strokovnjaki v Avstriji – zato smo v podjetju AL-KO Gardentech prepričani, da svojim strankam nudimo samo izdelke najboljše kakovosti. Zaradi obstojnih sestavnih delov in dovršene tehnike je Robolinho® vaš zanesljiv spremljevalec in pomočnik pri vsakodnevni negi vašega vrta. Namestitev robotske kosilnice je presenetljivo preprosta, bazna postaja je hitro postavljena. Naša dovršena programska oprema in intuitivno upravljanje na zaslonu vam pomagata, da robotska kosilnica kosi takrat, ko želite.


Tehnične podrobnosti robotske kosilnice Robolinho® 500 E

Inteligentna nega vrta z Robolinho® 500 E je že del sedanjosti. Tiho delovanje brez emisij je zagotovljeno s samo 60 dB glasnim elektromotorjem, ki prejema energijo iz obstojnega Li-ionskega akumulatorja 2,5 Ah / 20 V. Zato robotska kosilnica AL-KO sme brez težav opravljati svoje delo tudi na praznični dan ali ponoči. Tehnika premikanja, razvita v podjetju AL-KO in širina rezanja 20 cm omogočata učinkovito nego trate s površino do 500 m². Kosilnica se izogiba oviram, npr. drevesom, in je brez težav kos strmini do 45 %.


Višino rezanja med 25 mm in 55 mm lahko nastavite brezstopenjsko in s tem prilagodite videz trate svojim željam. Zahvaljujoč sistemu DCS (Double-Cut-System), razvitemu v podjetju AL-KO, dvojni noži zagotavljajo perfektno rezanje, že v ohišju kosilnice na drobno razrezana trava pa se vrne na trato kot biološko gnojilo. Zato pri uporabi Robolinho® 500 E ni treba odstranjevati trave. Zanesljiva tehnika senzorjev zagotavlja največjo mogočo varnost tako za človeka in živali kot za samo kosilnico.


Nakup Robolinho® 500 E in druge možnosti

Kupite robotsko kosilnico Robolinho® 500 E preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Naši pooblaščeni prodajalci vam lahko izvedejo kompletno namestitev. Robolinho® 500 E je okolju prijazen pripomoček za nego vaše trate. Ali želite svojo robotsko kosilnico povezati s Smart Gardening? V tem primeru vam priporočamo solo by AL-KO Robolinho® 500 W.


Tehnični podatki

Tip noža Brušeni z diamanti
Linija izdelkov Easy
blagovno znamko blagovno znamko
Povezljivost nima
Senzor za dež NE
Nastavitev višine košnje Ročno - brezstopenjsko
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.