Robotska kosilnica AL-KO Robolinho® 300 E

Številka izdelka: 119991 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
 • Popolnoma samodejno kosi površino do 300 m². Izjemno tiha košnja s 60 dB(A)
 • Varnostna senzorika jo varuje pred poškodbami in krajo
 • Preprosta namestitev in upravljanje
 • Štirikrat daljša življenjska doba nožev zaradi nove geometrije. Zahvaljujoč učinkovitemu profilu koles je kos tudi vzponu do 30 %
 • Zaradi kompaktne izvedbe obvlada tudi ozke prehode in majhne kote.
 • Mejna žica (100 m) in klini za tla (90 kos) so v obsegu dobave
 • Popolnoma samodejno kosi površino do 300 m². Izjemno tiha košnja s 60 dB(A)
 • Varnostna senzorika jo varuje pred poškodbami in krajo
 • Preprosta namestitev in upravljanje
 • Štirikrat daljša življenjska doba nožev zaradi nove geometrije. Zahvaljujoč učinkovitemu profilu koles je kos tudi vzponu do 30 %
 • Zaradi kompaktne izvedbe obvlada tudi ozke prehode in majhne kote.
 • Mejna žica (100 m) in klini za tla (90 kos) so v obsegu dobave
 

Majhna, kompaktna in agilna. Robolinho® 300 E neguje vaš vrt popolnoma samodejno. Uživajte v svojem prostem času, ko robotska kosilnica dela za vas.

 

Mali tehnični čudež – robotska kosilnica Robolinho® 300 E

Kosilnico Robolinho® 300 E so razvili naši inženirji v Nemčiji, izdelali so jo strokovnjaki v Avstriji – zato smo v podjetju AL-KO Gardentech prepričani, da svojim strankam nudimo samo izdelke najboljše kakovosti. Zaradi obstojnih sestavnih delov in dovršene tehnike je Robolinho® vaš zanesljiv spremljevalec in pomočnik pri vsakodnevni negi vašega vrta. Namestitev robotske kosilnice je presenetljivo preprosta, bazna postaja je hitro postavljena. Naša dovršena programska oprema in intuitivno upravljanje na zaslonu vam pomagata, da robotska kosilnica kosi takrat, ko želite.

 

Tehnične podrobnosti robotske kosilnice Robolinho® 300 E

Inteligentna nega vrta z Robolinho® 300 E je že del sedanjosti. Tiho delovanje brez emisij je zagotovljeno s samo 60 dB glasnim elektromotorjem, ki prejema energijo iz obstojnega Li-ionskega akumulatorja 2,2 Ah / 18 V. Zato robotska kosilnica AL-KO sme brez težav opravljati svoje delo tudi na praznični dan ali ponoči. Tehnika premikanja, razvita v podjetju AL-KO in širina rezanja 20 cm omogočata učinkovito nego trate s površino do 300 m². Kosilnica se izogiba oviram, npr. drevesom, in je brez težav kos strmini do 30 %.

 

Višino rezanja med 25 mm in 55 mm lahko nastavite brezstopenjsko in s tem prilagodite videz trate svojim željam. Učinkovit rezalni sistem z noži, ki imajo štirikrat daljšo življenjsko dobo, zagotavlja perfektno rezanje; že v ohišju kosilnice na drobno razrezana trava se vrne na trato in tam ostane kot biološko gnojilo. Zato pri uporabi Robolinha® 300 E ni treba odstranjevati trave. Zanesljivaehnika senzorjev zagotavlja največjo mogočo varnost tako za človeka in živali kot za samo kosilnico.

 

Nakup Robolinha® 300 E in druge možnosti

Kupite robotsko kosilnico Robolinho® 300 E preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Naši pooblaščeni prodajalci vam lahko izvedejo kompletno namestitev. Robolinho® 300 E je okolju prijazen pripomoček za nego vaše trate. Ali želite svojo robotsko kosilnico povezati s Smart Gardening? V tem primeru vam priporočamo solo® by AL-KO Robolinho® 500 W.

 

AL-KO namestitev robotske kosilnice: za uporabnike naših robotskih kosilnic Robolinho® nudimo celovito storitev: za ugodno pavšalno ceno vam strokovnjak za vrt AL-KO namesti robotsko kosilnico na vaš vrt. Zato vi kot stranka ne porabite nobenega časa in lahko že takoj po nakupu kosilnice uživate v pridobljenem prostem času.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Širina reza v cm 20 CM
Višina reza min / max v mm 25 - 55 MM
Linija izdelkov Easy
Width in cm (Out Of Box) 40 CM
Hitrost vožnje naprej km/h 0.97 KMH
Length in cm (Out of Box) 60 CM
Nastavitev višine košnje Ročno - brezstopenjsko
Max. Naklona v % 35 %
Čas polnjenja, baterija min 45 MIN
Neto teža v kg 7 KG
Tip pogona Akumulator
Naprava ima ekološki način delovanja 002
Height in cm (Out Of Box) 30 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 60
Povezljivost nima
Številka vstopne točke 1
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 58
Kapacitet (notranja) Ah 2.2
Senzor za dež NE
Čas delovanja baterije (notranji) min 45 MIN
Napetost akumulatorja (notranja) V 18 V
Številov noža 2 ST
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.