Akumulatorska kosilnica AL-KO Moweo 3.85 Li

Številka izdelka: 113278 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahko ohišje iz umetne mase za odlično okretnost
  • Udobno centralno nastavljanje višine rezanja
  • Nosilni ročaj za lažji transport
  • Ergonomičen zložljiv ročaj s prijetnim oblazinjenjem
  • Kratek čas polnjenja, samo pribl. 90 min

Paket moči brez kabla z inovativno tehniko Li-ionskih akumulatorjev: akumulatorske kosilnice Moweo AL-KO iz družine akumulatorjev EnergyFlex.


AL-KO Moweo 38.5 Li

Vstopni model AL-KO navdušuje z majhno težo, ki preprečuje, da bi se utrudili že pri krajši košnji. Zahvaljujoč inovativnim komponentam, npr. Li-ionskemu akumulatorju s prikazovalnikom polnitve, je kosilnica AL-KO Moweo 38.5 Li obstojen in zanesljiv pripomoček za delo v vašem vrtu.


Tehnične podrobnosti AL-KO Moweo 38.5 Li

S svojo majhno težo zaradi ohišja iz umetne mase, odlične okretnosti in širine rezanja 38 cm je AL-KO Moweo 38.5 Li idealna naprava za nego manjšega vrta. Li-ionski akumulator 40 V omogoča učinkovito delo na travni površini do velikosti 250 m². Akumulator se napolni v pribl. 1,5 ure. S samo enim ročajem lahko udobno nastavite višino rezanja v 6 stopnjah od 25 mm do 75 mm. Velik koš s prikazovalnikom polnitve ima prostornino 45 l. Namenski nosilni ročaj olajša transport. Ergonomski, zložljiv ročaj z oblogo iz penaste gume omogoča spravilo kosilnice AL-KO Moweo 38.5 Li na majhnem prostoru. Velika kolesa izboljšajo udobje med košnjo.
Akumulator je primeren za vse naprave iz družine EnergyFlex. Več o tem lahko izveste tukaj.


Nakup AL-KO Moweo 38.5 Li in druge možnosti

Kupite AL-KO Moweo 38.5 Li zdaj pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealen pripomoček za manjši vrt. Če želite akumulatorsko kosilnico s širino rezanja 42 cm, vam priporočamo AL-KO Moweo 42.5 Li.


Naše prednosti za vas:

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017.

Tehnični podatki

Družina akumulatorja Energy Flex 40V maks.
blagovno znamko blagovno znamko
Zložljiva ročka DA
Izmet na stran NE
Mulčenje NE
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Ročka: vrsta ročaja Standardna prevleka ročaja
Nastavljiva višina ročaja DA
Zasnova motorja nima
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Material ohišja Plastika
Linija izdelkov Easy
Prestrezanje DA
Vrsta nastavitve višine ročaja Enostavna nastavitev višine
S tvrdim košem DA
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Funkcijo 2v1
Kolesni pogon nima
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
Tip pogona Akumulator
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.