Synapsis Design | AL-KO Gartengeräte

Nov dizajn naprave AL-KO

Kot tradicionalna blagovna znamka se posebej osredotočamo na kakovost izdelkov in inovativnost našega vrtnega orodja. Zato smo se vprašali, kako bi lahko izgledala inteligentna vrtnarska orodja in kako bi inovativnosti in povezljivosti dali obraz. To nalogo smo prevzeli skupaj z oblikovalsko agencijo Hoch E iz Nürnberga.

Hitro je postalo jasno: oblikovalski jezik, ki ga bo blagovna znamka predstavljala v prihodnosti, ni vprašanje dobrega okusa. Namesto tega gre za strateško vprašanje pristnosti, usmerjenosti v ciljno skupino in dolgoročne usmerjenosti. Rezultat je naš novi dizajn Synapsis.

Dizajn Synapsis

Naš koncept oblikovanja, ki temelji na vrednosti, imenujemo ga Synapsis design, ima za posledico osupljivo, dinamično zasnovo naprave, ki je edinstvena na trgu. Za njih so značilne linearne do kotne in hkrati poenostavljene oblike v kombinaciji z močnimi prelivi.

Vsak element oblikovanja izpolnjuje določeno funkcijo, je enostaven in intuitiven za uporabo ter naredi pametni vrt resničnost. Tehnično in ergonomsko dovršene, naše nove naprave omogočajo tudi oprijemljivo trditev "Smart Garden Expertise" skozi dizajn.

Cilj: naše strokovno znanje o pametnem vrtu mora postati pametna vrtna IZKUŠNJA.

Glavni element: napajalna glava

Je srce naših novih kosilnic. Pregovorna inteligentna glava kosilnice varno drži baterije v akumulatorski kosilnici in jo je mogoče modularno kombinirati tudi z različnimi velikostmi šasije. Je pomemben del naših novih akumulatorskih in električnih kosilnic.p>

V sredini: pametni gumbn

Pametni gumb se nahaja na sredini napajalne glave. Je digitalni vmesnik med človekom in napravo in omogoča, da se pametna akumulatorske kosilnica integrira v vaš pametni dom.

Več o tem >
Heckenschere in neuem Gerätedesign | AL-KO Gartengeräte

Celostni oblikovalski Design

Inteligentna modularna zasnova ustvarja ekološke in ekonomske prednosti. Kolesa, ročaji in lovilci so zasnovani tudi tako, da je mogoče iz sistema enakih delov ustvariti številne različice izdelkov. Detajli, kot so zamenljivi pokrovi, na primer omogočajo razlikovanje med akumulatorskimi in električnimi kosilnicami.

Pametno barvno kodiranje poudari funkcionalne elemente za uporabnika in naredi razrede zmogljivosti intuitivno prepoznavne.

Zasnovo Synapsis smo prenesli na številna nova vrtna orodja in tako razvili celo vrsto orodij, pri katerih gresta dizajn in funkcionalnost z roko v roki in sta medsebojno odvisna. Glede na napravo smo dodali dodatne oblikovne podrobnosti.

Celotna akumulatorska družina AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNA ZA DOM IN VRT in nove akumulatorske kosilnice AL-KO 36 V ENERGY FLEX so že oblikovane na nov način. Postopoma bodo sledila druga vrtnarska orodja. Torej ste lahko navdušeni!


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.