AL-KO 18 V Bosch Home & Garden compatible Akku-Familie im Einsatz | AL-KO Gartengeräte

AL-KO 18 V Bosch Home & Garden akumulatorsko vrtno orodje 

En akumulator- neskončne možnostiZ družino akumulatorjev AL-KO 18 V BOSCH Home and Garden Compatible in s široko izbiro naših vrtnih orodij boste dobro opremljeni za vse vrste potreb. Poleg tega so akumulatorji in polnilniki združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z akumulatorskim sistemom Bosch Home and Garden 18 V.

To je pametno:
Ali že imate 18 V Boschevo baterijo za dom & vrt?
Nato si zagotovite naše kompatibilno vrtno orodje AL-KO. Za vsako področje imamo pravo rešitev.

Začela se je nova doba akumulatorjev

Vaše prednosti

Kompatibel | AL-KO 18 V Bosch Home & Garden compatible Akku-Familie

Združljivo z vsemi napravami, ki uporabljajo Boschev 18 V akumulatorski sistem za dom in vrt

Anwendungsvielfalt | AL-KO 18 V Bosch Home & Garden compatible Akku-Familie

Največja izbira aplikacij na vašem vrtu

Mit anderen Marken kombinierbar | AL-KO 18 V Bosch Home & Garden compatible Akku-Familie

Uporablja se lahko s številnimi napravami AL-KO in mnogimi drugimi izdelki drugih proizvajalcev

Sparen | AL-KO 18 V Bosch Home & Garden compatible Akku-Familie

Prihranite prostor in denar ter zaščitite okolje

Leicht und kompakt | AL-KO 18 V Bosch Home & Garden compatible Akku-Familie

Lahek in kompakten

Doslej je bila težava v tem, da baterij številnih proizvajalcev ni mogoče kombinirati z napravami drugih znamk. AL-KO zdaj ponuja rešitev za to z družino 18 V Bosch Home & Garden združljivih baterij! Ker smo razvili družino baterij, ki jih je mogoče kombinirati z 18 V baterijskim sistemom Bosch Home & Garden. To pomeni: eno baterijo je zdaj mogoče uporabiti za več blagovnih znamk.

Za vsak vrt

Z akumulatorsko družino AL-KO 18 V Bosch Home & Garden lahko dosežete največjo prilagodljivost. Primerno za majhne do srednje velike vrtove.

Odkrijte celotno akumulatorsko orodje AL-KO 18 V Bosch za dom in vrt

Št. izdelka: 114011 Takoj na voljo
32,90 €
Št. izdelka: 114010 Ponovno na voljo od 18.06.2024
26,90 €

AL-KO 18 V Bosch Home & Garden združljiva družina baterij v uporabi


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.