Informacije o vrednostih CO2

Rasenmäher | AL-KO CO2 Information für Benzinrasenmäher

Informacije o vrednostih CO2


Z izpolnjevanjem zakonske obveznosti vam posredujemo vrednosti CO2, določene v homologacijskem postopku EU za bencinske motorje, ki so vgrajeni v vrtnarsko orodje AL-KO.

Prikazane meritve CO2 so rezultat testiranja (osnovnega) motorja, ki predstavlja tip motorja ali družino motorjev, v določenem preskusnem ciklu v laboratorijskih pogojih in ne predstavljajo izrecnega ali implicitnega jamstva za delovanje katerega koli motorja.

CO2 ogled vrednosti>


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.