Pametno vrtnarjenje

Smart Gardening | AL-KO clevere Gartenarbeit

Pametno vrtnarjenje z AL-KO

Samo pametno vrtnarjenje


Za mnoge je lasten vrt izraz kakovosti življenja in idealen umik od napornega vsakdana. Vrtnarjenje prinaša veliko veselja - še toliko lepše, ko z "razmišljanjem" rešitve postane lažje in brez napora.


D Prav to je vizija, ki jo uteleša naš koncept Pametnega vrta - ohraniti svoj vrt v vsem njegovem sijaju, hkrati pa ohraniti veselje do samega vrtnarjenja in odpraviti nepotrebne napore. Že od samega začetka smo naša vrtnarska orodja razvili z visoko mero skrbnosti, kreativnosti in tehničnega perfekcionizma, pri čemer smo predčasno predvideli potrebe uporabnikov.Zdaj s pametnim vrtom AL-KO gremo še korak dlje in združujemo naša prefinjena vrtnarska orodja z inteligentnimi, obsežnimi rešitvami, s katerimi bo vaš vrt izgledal najbolje.

Z aplikacijo AL-KO inTOUCH Smart Garden in našim pametnim oblakom lahko na primer optimizirate naloge, avtomatizirate rutine po svojih željah, od koder koli upravljate naprave, kot je Robolinho® W, in dobite koristne informacije v zvezi z vašimi napravami in vašim vrt. To prihrani ne samo trud in sredstva, temveč tudi vaš dragoceni čas. Na naslednjih straneh bomo natančno preučili, kako to deluje. Za ohranjanje vašega vrta v najboljšem primeru ni pametnejše rešitve.


Oblikujte svoj pametni dom!

in svojo robotsko kosilnico Robolinho® povežite v omrežje s stotinami spletnih storitev in pametnih naprav


Pametno povezane W modele robotske kosilnice Robolinho® je mogoče upravljati in avtomatizirati z uporabo rutin IFTTT. Zahvaljujoč osnovnemu konceptu IFTTT je mogoče opredeliti posamezne scenarije. Sinhronizirajte dejavnosti Robolinho® z vsemi storitvami IFTTT, na primer z vremensko službo (Robolinho® preneha kositi v nevihti), z namakalno storitvijo (Robolinho® preneha kositi med zalivanjem) ali s senzorji, kot so kamere in detektorji prisotnosti (Robolinho® se ustavi košnja, ko je nekdo na terasi).

Več možnosti z IFTTT >
Unzählige Möglichkeiten in der Smart Garden World | AL-KO Smart Gardening
Mähroboter Steuerung über Amazon Alexa | AL-KO Smart Gardening

Robolinho®, vzemi si odmor!

Proste roke za pomembne stvari v življenju


V mnogih situacijah imamo polne roke dela ali pa moramo le hitro iti - kako praktično je, da lahko pridni Robolinho® W z lahkoto upravljate z glasovnim ukazom prek Amazon Alexa. Košnja trate, odmor, vožnja do bazne postaje in še več na zahtevo - ti in številni drugi glasovni ukazi vas podpirajo v vsakdanjem življenju. To pušča več časa za osnovne stvari.


Alexa, vprašaj AL-KO, kako je kaj z Robolinhom®.
Vprašanje po splošnem stanju
Tvojemu Robolinhu® gre dobro, stanje napolnjenosti akumulatorja je 72 %,
ravnokar kosi in lahko nadaljuje še nadaljnjih 37 minut.

Vprašanje po splošnem stanju
Alexa, reci AL-KO, naj Robolinho® zaključi z delom.
Homing
Robolinho® gre na bazno postajo.
Homing
Alexa, povej AL-KO, Robolinho® naj začne zdaj / naj si vzame odmor.
Start/Stop
Robolinho® je začeo / ustavijeno.
Start/Stop
Alexa, povej AL-KO, Robolinho® naj kosi dve uri ob ponedeljkih ob 10. uri zjutraj.
Nastavite okno za košnjo
Košnja je nastavljena za ponedeljek ob 10. uri za 120 minut.
Nastavite okno za košnjo

Preprosto pametno vrtnarjenje z Robolinho® W

V treh korakih do popolnega vrta

Smart Gardening | Einfache Gartenarbeit mit dem AL-KO Robolinho

1. Prenesite aplikacijo AL-KO inTOUCH Smart Garden in zaženite čarovnika za povezavo s strojem

2. Prilagodite svoj Robolinho®.

3. Vnesite podrobnosti WiFi, da vzpostavite povezavo med domačim WiFi sistemom in pametnim oblakom AL-KO. In končali ste!

Z lahkoto upravljate Robolinho® z aplikacijo Smart Garden AL-KO inTOUCH in Smart Cloud

Na kratko najpomembnejše lastnosti


AL-KO Smart Gardening | Konfigurieren und Bedienen

Konfigurirajte in upravljajte

Z aplikacijo Robolinho® W lahko preprosto upravljate od koder koli in priročno konfigurirate časovna okna, senzorje dežja, ekološki način, izhodišča in drugo.

AL-KO Smart Gardening | Sprachsteuerung

Glasovno upravljanje*

Upravljajte svoj Robolinho® "prostoročno" prek "vzdevka", ga dodajte v skupine in rutine, povprašajte po njegovem statusu in na primer priročno nastavite čas košnje z glasovnim ukazom.

Vaš Robolinho® W lahko upravljate tudi prek IFTTT z Googlovim pomočnikom z uporabo glasovnih ukazov.

* Potrebna je povezava z AL-KO Smart Cloud

AL-KO Smart Gardening | Verknüpfen mit smarten Geräten

Povezava*

Zahvaljujoč storitvi AL -KO IFTTT (IFTTT pomeni IF THIS THEN THAT), lahko preprosto povežete, avtomatizirate in nadzirate svoj Robolinho® W z drugimi napravami in storitvami - tudi prek spletnih storitev.

* Potrebna je povezava z AL-KO Smart Cloud

Več o IFTTT >
AL-KO Smart Gardening | Spitzname für den Mähroboter vergeben

Dodeljeni vzdevki

Dodajte aplikacijo Robolinho® W in ji dajte "vzdevek" - naši najljubši za navdih: Max, Bruno ali Petar

AL-KO Smart Gardening | AL-KO inTOUCH Smart Garden App

Vedno obveščen

Robolinho® W poroča o svojem statusu aplikaciji Smart Garden AL -KO inTOUCH in nudi neposredno pomoč, če je potreben poseg - tudi po potisnem sporočilu, če je to potrebno.

* Potrebna je povezava z AL-KO Smart Cloud

AL-KO Smart Gardening | Robolinho teilen
"delite" *Robolinho®

Na primer, na počitnicah ali za vzdrževanje lahko svoj Robolinho® W "delite" z družino, sosedi ali prodajalcem, torej omogočite virtualni dostop do naprave.

* Potrebna je povezava z AL-KO Smart Cloud

AL-KO Smart Gardening | Service und Reparatur

Pametne servis in popravila *

Poročila o napakah iz naprave Robolinho® W lahko pošljete trgovcu prek aplikacije, da prejmete podporo na daljavo (primerljivo z branjem pomnilnika napak v avtomobilu).

Potrebna je povezava z AL-KO Smart Cloud

AL-KO Smart Gardening | Updates

Posodobitve: Vedno posodobljeno *

Poskrbite, da bo vaš Robolinho® W posodobljen z našimi posodobitvami programske opreme in izkoristite nove in izboljšane funkcije.

* Potrebna je povezava z AL-KO Smart Cloud

AL-KO Smart Gardening | Sicherheit

Z gotovostjo v prihodnost

Na to se lahko zanesete: prenos podatkov med Robolinho® W, aplikacijo Smart-Garden AL-KO inTOUCH in AL-KO Smart Cloud je popolnoma varen in poteka v skladu z najvišjimi zakonskimi standardi varstva podatkov. Vsi podatki so šifrirani, podatki v oblaku pa gostijo v Evropi. Nobeno vrtno orodje AL -KO nima fotoaparata ali mikrofona - vaš dom ostaja varen in zaščiten.

Pametna vrtna aplikacija AL-KO inTouch

Nepogrešljiv del vsakega lastnika vrta


Upravljajte Robolinho® s pametnim telefonom Upravljajte Robolinho® s pametnim telefonom
Upravljajte Robolinho® s pametno uro Upravljajte Robolinho® s pametno uro
Robolinho® nadzirajte s tabličnim računalnikom Robolinho® nadzirajte s tabličnim računalnikom

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.