Robotska kosilnica Robolinho v osebnem dizajnu  | AL-KO robotske kosilnice

Robolinho® v dizajnu po vaši izbiri

Vaša robotska kosilnica je tako individualna kot vi: z lepilnimi folijami Robolinho®.

Oblikujte Robolinho® po svojih željah in postanite lastni oblikovalec robotske kosilnice.

Edinstvene lepilne folije niso le lepega videza, temveč tudi ščitijo površino vašega Robolinho® pred UV sevanjem. Na voljo so za vse modele AL-KO in solo® by AL-KO Robolinho®.

Kot veste iz snemanja avtomobilov, se lepilna folija preprosto nanese na Robolinho®. Individualni videz je pripravljen!

Odkrijte naše vzorčne motive:

Če si želite motiv ogledati v celoti, kliknite na motiv.

Tako preprosto je:

1. korak | AL-KO Robolinho®  dizajnu po vaši izbiri

Naročite robotsko kosilnico Robolinho®, ki je idealna za vaš vrt.

Na robotske kosilnice >

2. korak | AL-KO Robolinho® dizajnu po vaši izbiri

Našemu partnerju za tiskanje naložite svojo individualen dizajn, izberite model in pošljite naročilo.

3. koral| AL-KO Robolinho® dizajnu po vaši izbiri

Nalepko vam bodo dostavili na dom. Sedaj želeno obliko nalepite na Robolinho®.


Začnite z oblikovalcem >  Preusmerjeni boste k našemu partnerju za storitev oblikovanja nalepk Komo. Partner je izključno odgovoren za vsebino naslednjih strani.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.