AL-KO Robolinho® 550 W COMFORT pro

Številka izdelka: 123033 Takoj na voljo
expected to be with you on 18.06.2024
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Popolnoma samodejno kosi površine do 550 m². Tiho šepetanje s 60 dB(A)
  • Varnostni senzorji ščitijo pred poškodbami in krajo
  • Enostavna namestitev in upravljanje
  • Preprosto upravljanje z aplikacijo AL-KO inTouch prek WiFi.
  • Z dvojnim rezilom
  • Visoka okretnost in majhna teža. Obvlada ozke prehode od 60 cm
  • Omejitvena žica (100 m) in žeblji (90 kosov) vključeni v dobavo

Majhen, kompakten in okreten.

Robolinho® 550 W poskrbi za vaš vrt popolnoma samodejno. Uživajte v prostem času, medtem ko robotska kosilnica z inteligentno povezavo Smart Garden učinkovito kosi vašo trato.

Povezava: Z robotsko kosilnico Robolinho® se vrt vzdržuje inteligentno in Smart Garden postane resničnost. Nadzor prek aplikacije AL-KO inTouch prek domačega WiFi omrežja ali preko Amazon Alexa.

Kosilni čudež s povezavo Smart Garden - robotska kosilnica Robolinho® 550 W

Robolinho® 550 W so razvili naši inženirji v Nemčiji in izdelali naši strokovnjaki v Avstriji - tako mi v AL-KO Gardentech zagotavljamo, da mi v AL-KO Gardentech zagotavljamo samo najboljšo kakovost za naše stranke. Trpežne komponente in sofisticirana tehnologija naredijo Robolinho® zanesljivega spremljevalca in pomočnika pri vsakodnevni negi trate na vašem vrtu. Robotska kosilnica je zelo enostavna za namestitev, tako bazna postaja kot povezava Smart Gardening sta hitro pripravljeni. Naša sofisticirana programska oprema in intuitivno upravljanje vam olajšata nego vaše trate in to počnete kadar koli in kjer želite.

Tehnične podrobnosti robotske kosilnice Robolinho® 550 W

Inteligentna nega vrta in pametno vrtnarjenje sta z Robolinho® 550 W sedanjost: zahvaljujoč že nameščeni strojni opremi robotske kosilnice je preprosta povezava prek aplikacije AL-KO inTOUCH mogoča brez težav. Ta robotska kosilnica je tiha in brez emisij zahvaljujoč 60 dB tihemu električnemu motorju, ki prejema energijo iz močne in dolgotrajne litij-ionske baterije 2,5 Ah / 20 V. To pomeni, da lahko robotsko kosilnico AL-KO brez težav uporabljate tudi ob praznikih. Tehnologija gibanja skupaj s širino reza 20 cm zagotavlja učinkovito nego trate za površine do 550 m². Ovire, kot so drevesa ali nakloni do 45 %, so zlahka premagljivi.

Višino košnje je mogoče brezstopenjsko nastaviti od 25 mm do 55 mm, kar vam omogoča prilagajanje dolžine vaše trate vašim osebnim željam. DCS (Double-Cut-System), ki ga je razvil AL-KO, zagotavlja popolno košnjo, pokošena trava pa se seseklja v ohišju kosilnice in vrne na trato kot biološko gnojilo. Zato vam z robotsko kosilnico Robolinho® 550 W ni treba odstraniti pokošene trave. Zanesljiva varnostna tehnologija robotske kosilnice nudi maksimalno varnost za ljudi in živali.

Kupite Robolinho® 550 W in druge možnosti

Preprosto kupite robotskokosilnico Robolinho® 550 W v naši spletni trgovini ali poiščite trgovca v vaši bližini. Možna je celotna montaža s strani našega specializiranega prodajalca. Robolinho® 550 W je okolju prijazna podpora za vzdrževanje vaše trate.

Imate večjo površino trate do 1300 kvadratnih metrov? Potem priporočamo Robolinho® 1300 W.

Naše prednosti za vas

Povezava Smart Garden: z modeli Robolinho®, ki podpirajo aplikacijo, je vaš vrt inteligentno poskrbljen in Smart Garden postane resničnost. Upravljanje je možno z aplikacijo AL-KO inTouch prek domačega WiFi omrežja in tudi preko Amazon Alexa.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

AL-KO Smart Garden:

Z AL-KO inTOUCH (Google Play Store / Apple App Store) prek WLAN-a je mogoče robotsko kosilnico upravljati prek pametnega telefona ali tablice. > berite naprej

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 123033
EAN 4003718356694
Neto teža v kg 8.5 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 63 CM
dim. Širina cm brez škatle 43 CM
dim. Višina cm brez škatle 27 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 60
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Akumulator

Working area

Max. Naklona v % 45 %
Primeren za površine do m2 550 QM
Številka vstopne točke 3
Senzor za dež NE

Mowing System

Širina reza v cm 20 CM
Višina reza min / max v mm 25 - 55 MM
Nastavitev višine košnje Ročno - brezstopenjsko
EKO način delovanja NE

Smart Features

Povezljivost AL-KO Connect WLAN

Traction System

Hitrost vožnje naprej km/h 0.97 KMH

Power supply

Kapacitet Ah 2.5
Čas polnjenja, baterija min 50 MIN
Čas delovanja baterije min 55 MIN
Napetost akumulatorja V 20 V

Prenosi

Navodila za uporabo Download (17.02MB)
Izjave o skladnosti Download (1.98MB)
Št. izdelka: 119462 Takoj na voljo
59,90 €
Št. izdelka: 119461 Takoj na voljo
19,90 €
Št. izdelka: 127513 Takoj na voljo
79,90 €
Št. izdelka: 127465 Ponovno na voljo od 18.07.2024
36,90 €
Št. izdelka: 127466 Takoj na voljo
49,90 €
Št. izdelka: 127335 Ponovno na voljo od 18.06.2024
219,90 €
Št. izdelka: 127514 Takoj na voljo
149,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.