AL-KO Robolinho®1300 W PREMIUM pro

Številka izdelka: 123034 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Preprosto upravljanje z aplikacijo AL-KO inTouch prek WiFi.
  • Popolnoma samodejno kosi površine do 1300 m². Tiho šepetanje s 60 dB(A)
  • Varnostni senzorji ščitijo pred poškodbami in krajo
  • Enostavna namestitev in upravljanje
  • Učinkovit kosišče z dvojnim rezilom. Kos naklonom do 45 % zahvaljujoč tekalnim kolesom z visokim oprijemom
  • Visoka okretnost in majhna teža. Obvlada ozke prehode od 60 cm
  • Omejitvena žica (150 m) in žeblji (180 kosov) vključeni v dobavo

Majhen, kompakten in okreten.

obolinho® 1300 W poskrbi za vaš vrt popolnoma samodejno. Uživajte v prostem času, medtem ko robotska kosilnica z inteligentno povezavo Smart Garden učinkovito kosi vašo trato.

Povezava: Z novo robotsko kosilnico Robolinho®, ki podpira aplikacijo, je vrt inteligentno poskrbljen in Smart Garden postane resničnost. Možno upravljanje preko aplikacije AL-KO inTouch prek domačega WiFi omrežja ali preko Amazon Alexa.

Kosilni čudež s povezavo Smart Garden - robotska kosilnica Robolinho® 1300 W

Robolinho® 1300 W so razvili naši inženirji v Nemčiji in izdelali naši strokovnjaki v Avstriji - tako mi v AL-KO Gardentech zagotavljamo, da našim strankam zagotavljamo samo najboljšo kakovost. Trpežne komponente in sofisticirana tehnologija naredijo Robolinho® zanesljivega spremljevalca in pomočnika pri vsakodnevni negi trate na vašem vrtu. Robotska kosilnica je zelo enostavna za namestitev, tako bazna postaja kot povezava Smart Gardening sta hitro pripravljeni. Naša sofisticirana programska oprema in intuitivno upravljanje vam olajšata nego vaše trate in to počnete kadar koli in kjer želite.

Tehnične podrobnosti robotske kosilnice Robolinho® 1300 W

Inteligentna nega vrta in pametno vrtnarjenje sta del sedanjosti z Robolinho® 1300 W: Zahvaljujoč že nameščeni strojni opremi robotske kosilnice je preprosta povezava prek aplikacije AL-KO inTOUCH mogoča brez težav. Vse teče udobno prek vašega WiFi-ja. Ta robotska kosilnica je tiha in brez emisij zahvaljujoč 60 dB tihemu električnemu motorju, ki prejema energijo iz močne in dolgotrajne litij-ionske baterije 5 Ah/25,2 V. To pomeni, da lahko robotsko kosilnico AL-KO brez težav uporabljate tudi ob praznikih ali ponoči. Posebej razvita tehnologija gibanja skupaj s širino reza 22 cm zagotavlja učinkovito nego trate za površine do 1300 m². Ovire, kot so drevesa ali nakloni do 45 %, so zlahka premagljivi.

Višino košnje je mogoče brezstopenjsko nastaviti od 25 mm do 55 mm, kar vam omogoča prilagajanje dolžine vaše trate vašim osebnim željam. DCS (Double-Cut-System), ki ga je razvil AL-KO, zagotavlja popolno košnjo, pokošena trava pa se seseklja v ohišju kosilnice in vrne na trato kot biološko gnojilo. Zato vam z robotsko kosilnico Robolinho® 1300 W ni treba odstraniti pokošene trave. Zanesljiva varnostna tehnologija robotske kosilnice nudi maksimalno varnost za ljudi in živali.

Kupite Robolinho® 1300 W in druge možnosti

Preprosto kupite robotsko vrtno kosilnico Robolinho® 1300 W v naši spletni trgovini ali poiščite trgovca v vaši bližini. Možna je celotna montaža s strani našega specializiranega prodajalca. Robolinho® 1300 W je okolju prijazna podpora za vzdrževanje vaše trate. Imate travnik do 550 kvadratnih metrov? Potem priporočamo AL-KO Robolinho® 550 W.

Naše prednosti za vas

Povezava Smart Garden: Z modeli Robolinho®, ki podpirajo aplikacijo, se vrt vzdržuje inteligentno in Smart Garden postane resničnost. Nadzor prek aplikacije AL-KO inTouch prek domačega WiFi omrežja in tudi preko Amazon Alexa.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

AL-KO Smart Garden:

Z AL-KO inTOUCH (Google Play Store / Apple App Store) prek WLAN-a je mogoče robotsko kosilnico upravljati prek pametnega telefona. > berite naprej

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 123034
EAN 4003718356700
Neto teža v kg 8.9 KG
dim. Širina cm brez škatle 43 CM
dim. Višina cm brez škatle 27 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 63 CM
Mera dolžina karton cm 80 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 60
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Premium

Power supply

Tip pogona Akumulator
Kapacitet Ah 5
Čas polnjenja, baterija min 100 MIN
Čas delovanja baterije min 100 MIN
Napetost akumulatorja V 25.2 V

Working area

Max. Naklona v % 45 %
primeren za površine do m2 1300 QM
Številka vstopne točke 3
Senzor za dež NE

Mowing System

Širina reza v cm 22 CM
Višina reza min / max v mm 25 - 55 MM
Nastavitev višine košnje Ročno - brezstopenjsko
Naprava ima ekološki način delovanja NE

Smart Features

Povezljivost AL-KO Connect WLAN

Traction System

Hitrost vožnje naprej km/h 0.97 KMH
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.