Mähen ohne Abgase | solo® by AL-KO Akku-Rider R 85.1 Li

Košnja brez izpušnih plinov z novo akumulatorsko kosilnico solo® by AL-KO

Novo pri AL-KO

Kot inovativni pionir, AL-KO Gardentech nenehno razvija vrtnarjenje. Polprofesionalni uporabniki se lahko veselijo novega člana družine solo® by AL-KO: akumulatorski Rider R 85.1 Li solo® by AL-KO zagotavlja učinkovito košnjo z nizkimi emisijami.

R 85.1 Li, opremljen z zmogljivo litij-ionsko baterijo, lahko pokriva površino do 6.000 m² in ima maksimalni čas delovanja 150 minut. Zahvaljujoč delovni širini 81 cm in polmeru košnje 50 cm so površine hitro pokošene. Višina košnje se giblje med 2,5 in 13 cm in jo je mogoče 10-krat centralno nastaviti. Brezstopenjsko, največja hitrost je 6,5 km/h v prestavi za naprej in 5,0 km/h v vzvratni prestavi.

Nedrseč volan v povezavi z nastavljivim sedežem zagotavlja boljšo ergonomijo in enostaven dostop do upravljalnih elementov. Poleg tega Rider ponuja večje udobje zaradi tihega delovanja. Še en plus: indikator napolnjivosti košare z zvočnim signalom. Dodatno pritrjen teleskopski vzvod omogoča enostavno praznjenje košare. Varnostna funkcija je aktivirana akustična samodiagnoza, ki potrjuje funkcionalnost upravljalnih elementov pred zagonom.

Košnja robov na obeh straneh? Ponovno prilagajanje hitrosti rezila v težkih pogojih? Brez težav za Akku-Rider. In potem se hitro in enostavno priključi na vtičnico za "napolnitev".

Izdelke iz solo® by AL-KO so na voljo pri izbranih specializiranih maloprodajnih partnerjih, ki imajo servisno delavnico in kakovostno svetovanje. Stranka ima tudi možnost ugodnega naročanja vseh naprav v spletni trgovini AL-KO. Primopredajo in poučevanje izvaja pooblaščeni solo® s strani AL-KO specializiranega maloprodajnega partnerja.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.