Newsletter Dobrodošli

Willkommen zum Newsletter | AL-KO Gardentech Newsletter

Dobrodošli!

Vaša prijava na glasilo AL-KO Gardentech je končana.

Kmalu boste prejeli e-poštno sporočilo z vašim bonom.
Zahvaljujemo se vam za zanimanje za naše novice in zabavno nakupovanje!


Lepi pozdravi
Vaša ekipa AL-KO Gardentech

Odkrijte zdaj

Ali želite veliko prihraniti? Potem ste na pravem mestu!

do % >


Našo ponudbo nenehno širimo. Tu boste našli naše novosti.

Odkrijte nove izdelke>


Tu boste našli vse, kar je povezano z vrtnarjenjem: čakajo vas promocije, nasveti za vrtnarjenje in vodniki po izdelkih!

Do vrtne revije>


Imate kakšno vprašanje? Pišite nam in mi bomo poskrbeli za to! !

Pišite nam>


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.