Vrtna črpalka AL-KO Jet 6000/5 Premium

Številka izdelka: 112844 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 18.06.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Premium vodna črpalka za visok tlak in veliko višino črpanja
  • Z zaščito pred suhim tekom zahvaljujoč sistemu Flow-Control
  • Patentiran predfilter velikosti XXL s preprostim čiščenjem zanesljivo varuje notranjost črpalke pred nečistočami.
  • Motor črpalke 1.400 W s 5-stopenjsko črpalno enoto
  • Takojšnja uporaba z vgrajenim Jet-sistemom

Vrtna črpalka AL-KO Premium Jet 6000/5 z visokim tlakom in veliko višino črpanja je opremljena za udobno uporabo in posebej učinkovito, dolgotrajno in energetsko varčno namakanje velikega vrta.


Premium vrtna črpalka AL-KO

Želite vodo za zalivanje cvetlic, trate in vrta udobno črpati iz vodnjaka, ribnika ali cisterne? Se želite sproščeno ohladiti s prho na svojem vrtu? Ali želite črpati čisto vodo z visokim tlakom na večjo razdaljo? V tem primeru je ta premium vrtna črpalka AL-KO prava za vas. Je idealen pripomoček pri namakanju in črpanju vode in namakanju vašega vrta. S samo nekaj prijemi namestite črpalko in jo pripravite za tiho in učinkovito črpanje. Vrtna črpalka AL-KO Jet 6000/5 prepriča z dovršenimi značilnostmi, npr. enostavnim zagonom, preprostim čiščenjem, lahko dostopnim filtrom, veliko zmogljivostjo in tihim delovanjem. 5-stopenjska vodna črpalka z odličnim izkoristkom pri moči 1.400 W je namenjena za črpanje velike količine vode iz vodnjaka, cisterne, posode za deževnico, ribnika ali plavalnega bazena. Kakovost črpalke pa je opazna tudi pri podrobnostih, katerih pomen se pokaže pri dolgotrajnejšem obratovanju: priključni navojni nastavki so iz medenine. Sestavni deli, ki pridejo v stik z vodo, so iz nerjavnega plemenitega jekla.


Tehnične podrobnosti vrtne črpalke AL-KO Jet 6000/5 Premium

Z višino črpanja do 60 m in samodejnim vsesavanjem do maks. 8 m je vodno črpalko mogoče uporabiti v najrazličnejše namene. Naj gre za nadzemni rezervoar, cisterno za deževnico, vodnjak globoko v zemlji ali črpanje vode iz ribnika ali plavalnega bazena – črpalka s takojšnjim učinkom in sposobnostjo črpanja do 6.000 l/h prepriča v vsakem trenutku. Da ne pride do poškodovanja zaradi grobe umazanije, ima črpalka velik in učinkovit filter, ki ga je mogoče z lahkoto čistiti in s tem uporabljati daljši čas. V ta namen je priložen priročen ključ za filter, ki služi za odvitje XXL-filtra.
Učinkovit sesalni sistem vrtne črpalke AL-KO JET 6000/5 Premium omogoča, da je črpalka hitro pripravljena za črpanje. Elektronski krmilni sistem Flow-Control neprestano nadzira delovanje črpalke in skrbi za zanesljivo zaščito pred suhim tekom. Ohišje vodne črpalke AL-KO Jet 6000/5 je iz umetne mase, ojačene s steklenimi vlakni. Odlikuje se z veliko togostjo in obstojnostjo. Priključki za gibke cevi ustrezajo standardni velikosti 1, zato je že obstoječ material mogoče brez težav kombinirati s črpalko.
Opomba: vrtna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno ali klorirano vodo (iz plavalnega bazena) do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Kupite vrtno vodno črpalko AL-KO Jet 6000/5 Premium

Kupite vrtne črpalko AL-KO Jet 6000/5 Premium preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Vrtna črpalka AL-KO Jet 6000/5 Premium je zelo koristen prenosen pripomoček pri namakanju in odvodnjavanju, črpanju iz vodnjaka, cisterne ali posode za deževnico ter ribnika oz. bazena.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite tudi številne druge vrtne in vodne črpalke, ki so ustrezne za vaš vrt.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112844
EAN 4003718042917
Maks. pretok l / h 6000 LPH
Maks. višina črpanja v m 60 M
Maks. sesalna višina, m 8 M
Maks. tlak, barih 6 BAR
Pogon črpalke 5-stopenjsko
Zaščita pred suhim tekom DA
Neto teža v kg 14.4 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 51.4 CM
Bruto teža v kg 16.4 KG
dim. Višina cm brez škatle 35 CM
dim. Širina cm brez škatle 20.8 CM
Filter DA
Moč, W 1400 W
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 73
Dolžina kabla v m 1 M
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Premium

Prenosi

Navodila za uporabo Download (3.16MB)
Izjave o skladnosti Download (1.51MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.